Citiraj:
Autor Drug Brko
dobio si ugovor zato jer si/ćeš biti prvak, a na presici si za konkurenta izabrao Buttona iz McLarena. i analogno tome, dobio si ugovor od McLarena da dođeš umjesto Hamiltona. Da si odabrao Alonsa ili recimo Webbera ili ko ti je već bio ponuđen, tada bi dobio ponudu od tog tima da voziš uz njega.
|
Baš to, ja san se u drugoj sezoni (u prvoj san bija slab, Lotus) zajeba kad san vozija Force Indiu i odabra Webbera za konkurenta. Nakon šta san ga potuka, RB mi je dao ugovor iako sam ja žarko htio u Ferrari, sada mi je igra dopizdila pa je Ferrari ostao san
@pc_arhe
Šta se ponuda tiče, kad je prihvatiš, ne možeš je odbit nit je oni mogu povuć, to je to.
Isto tako, ako je ne prihvatiš, oni je mogu povuć, pa nemoj baš razvlačit beskonačno te pazi kako voziš i šta govoriš. Jedna lošija utrka ili krivi izbor riječi na konferenciji i ode ponuda trajno, pošto je malo vremena da ti je ponude ponovo.
Eventulano možeš riskirat, ali u tom slučaju sačuvaj sejv negdje, da se možeš vratit natrag ako se ne rasplete kako treba

Bilo je već primjera ljudi koji su vozili Ferrari recimo, žarko htjeli u RB, odbijajući sve ostalo, da bi na kraju ostali bez ičega, odnosno sa ponudama Lotusa, Virgina i HRTa