View Single Post
Staro 20.01.2005., 12:33   #38
spawn
Premium
Moj komp

spawn's Avatar

Datum registracije: Aug 2004
Citiraj:
Originally posted by tshtsh1
to je 31.25 % matematicaru

p.s. moja je isto dala tolko 3d marka (i na defaultu daje isto ko i tvoja) ali na 350/250 bez artefakta samo sto tako nemoze raditi bas dugo vremena da se ne srusi tako da me zapravo uopce ne zanimaju bodovi u benchmarku jel mogu ja odvrtit neznam kolko na njemu pa da nije stabilno , a isto tako mogu ga odvrtit i sa artefaktima pa postat skor i ne rec da imam artefakte

dakle, pitanje i dalje stoji .. kolko vata joj smijem dat. ima pasivce na memoriji i vga silencer

update: srusila se nakon 3 sata na 300 220 na 1.5V sad je na 1.6 na 300 200 i radi cuku vremena pa cemo vidjeti .. sranje je s ovom karticom sto nema senzor a s ovim kulerom nemogu popipat kakva je temperatura
1000 od 2200 nije 31%.
Nije vata nego volta. (Dodji na kavu na rivu kod mene da se razbudimo jer smo izgleda obojica pospani )
A kako joj ti dizes volte? Mislis na AGP volti? Tu ne dajes jezgri voltazu nego cijelom agp portu. Nemoj vise dizat jer neces nista postici.
Ta grafa mora radit stabilno na MINIMUM 350/220. Ako ne,onda je:
1.Nesipravna (cisto sumnjam)
2.Zakljucana biosom da ne mozes dizat taktove (mozda novija revizija)
3.Postavljene nize voltaze meme i jezgre na novoj reviziji grafe
4.Bios je u banani pa bi morao promijenit.

Gigabyte je inace malo zajeban sa svojim karticama i biosima.Neke zakljuca neke ne itd...
spawn je offline   Reply With Quote