View Single Post
Staro 20.01.2005., 11:56   #8
zwer
crnjo
Moj komp

zwer's Avatar

Datum registracije: Mar 2003
Citiraj:
jooj ne opet ti...kolko vidim ti si onaj sa Newsa.. ne da mi se s tobom ulazit u raspravu..no odgovorit cu zbog foruma: Po Iskustvu.
Koristim Creative od kad koristim i komp..od kad znam za njih sinonim su za kvalitetu ( i cijenu)...svaki proizvod koji sam od njih kupio je vrhunski..
paralelno sam se susreo s jednim TerraTecovim proizvodom nisam primjetio nista zanimljivo...a jos manje neku prednost u odnosu na Creative..
opcenito, sve je to stvar misljenja i ova rasprava nema smisla..dakle ja sam iznio svoje misljenje i nitko se ne mora sloziti s njim...pozdrav
Kakve to veze ima sto sam "onaj s newsa"? Lijepo sam pitao, lijepo obrazlozi. Najvise mrzim kad netko samo odsvira "To je najbolje", bez ijednog argumenta ili razloga...

Recimo, ja mislim da je Terratec kvalitetniji... A nisam imao ni jednu Terratec karticu, uvijek samo Creative (pa i sad, Live 5.1)... Ok, isprobao sam jednu 6Fire na par dana, ako se to prizna...

Mene Creative nonstop zaje_ava... Od Audigya1 koji mi uopce nije radio kako spada (AC3 passthru na SPDIF izlazu nije radio, cak je i SPDIF izlaz malo radio malo ne), pa do ovog Live 5.1 smeca koje ne radi s originalnim Creative driverima (opet ac3 passthru ne radi) a ni sa zadnjim updateom s neta nije nista bolje... Jedini driveri za Live5.1 koji rade su genericki od Windowsa, a i oni imaju svoje musice (bugovit SPDIF, da tako kazem)... Cijena im je dobra, al' kvaliteta je diskutabilna...

Dok je kod te Terratec kartice _SVE_ proradilo izprve, bez ijednog problema... + je zvuk na analognom izlazu bio nesto malo cistiji. Sljedeca zvucna kartica ce bit ili od Audiophilea ili Terratec... 100%.