View Single Post
Staro 14.12.2010., 18:31   #2519
Travolta01
Premium
Moj komp

Travolta01's Avatar

Datum registracije: Jun 2010
Citiraj:
Autor drazenzg Pregled postova
Meni je sada ping bez obzira na to da li testiram na naše servere ili u okolici oko 60ms... ali me i dalje živcira što u WoWu (ok... jest da igram na američkim serverima... ) ping ne pada ispod 320 ms...

Također... imam pitanje što se tiče postavki u routeru. Dakle, nakon natjeravanja SZK-a, dobio sam Sagema, te mi ga je serviser namjestio na G - DMT... nešto... ne mogu se sada sjetiti. Pošto me OptiTV i dalje muči (dapače, sve je gore i gore... zna se dogoditi da se u 5 minuta smrzne 5 x... taman se podigne i odmah freeze... prijavio sam im, svako malo me zovu, nešto očito prčaju po paricama ili svojim serverima.. ), mislio sam ga staviti na ADSL 2+ ili neku drugu postavku. Linija mi je spojena na centralu Trešnjevka - jug u Zagrebu, a pošto mi se serviser rekao da je to neki modul po kojoj router komunicira s centralom, zanima me može li to utjecati na stabilnost rada?

I ja imam OptiTV isto i desava mi se ko i tebi a posto mi zena radi za njih pa onda samo da znate sredju server pa zato ima malo poteskoca dok to sve neprilagode. Inace sam jako zadovoljan sa njima.
Travolta01 je offline   Reply With Quote