14.12.2010., 18:31
|
|
Premium
Datum registracije: Jun 2010
|
Citiraj:
Autor drazenzg
Meni je sada ping bez obzira na to da li testiram na naše servere ili u okolici oko 60ms... ali me i dalje živcira što u WoWu (ok... jest da igram na američkim serverima... ) ping ne pada ispod 320 ms...
Također... imam pitanje što se tiče postavki u routeru. Dakle, nakon natjeravanja SZK-a, dobio sam Sagema, te mi ga je serviser namjestio na G - DMT... nešto... ne mogu se sada sjetiti. Pošto me OptiTV i dalje muči (dapače, sve je gore i gore... zna se dogoditi da se u 5 minuta smrzne 5 x... taman se podigne i odmah freeze... prijavio sam im, svako malo me zovu, nešto očito prčaju po paricama ili svojim serverima.. ), mislio sam ga staviti na ADSL 2+ ili neku drugu postavku. Linija mi je spojena na centralu Trešnjevka - jug u Zagrebu, a pošto mi se serviser rekao da je to neki modul po kojoj router komunicira s centralom, zanima me može li to utjecati na stabilnost rada?
|
I ja imam OptiTV isto i desava mi se ko i tebi a posto mi zena radi za njih pa onda samo da znate sredju server pa zato ima malo poteskoca dok to sve neprilagode. Inace sam jako zadovoljan sa njima  .
|
|
|