Citiraj:
Autor Bubba
niti "okusio" NE (a bojim se niti jedan drugi tip postrojenja koje proizvodi elektricnu energiju),
|
Nazalost, bio sam u Krskom i to u organiziranom skolskom posetu. Sve je bilo idealno, sterilno cisto i posipano dobrotama napretkom koje nam nosi.
Citiraj:
Autor Bubba
jedan relevantni energetski okument (a kamo li neki koji se tice NE)...
|
relevantni kao?
Citiraj:
Autor Bubba
Ukratko, moj dragi Kenny, ti blage veze nemas o cemu trkeljas, a u ad hominemskoj potrebi ocuvanja misticizma i vela tajne cak i oko pakiranja pastete (a kamo li ne oko NE), pocinjes pricati o smislu zivota u temi o elektricnoj energiji?
|
Dao sam uvod u olaku tvrdnju da je covjek gospodar nekih procesa koje nikad ne moze u potpunosti kontrolirati bez stete. Ali shvati da se necemo moci sloziti. To ne znaci da ti dalje necu slati list od koprive reumu i spondilozu
Citiraj:
Autor Bubba
Daj se zbroji, pa kad me pozoves na sladoled od tofua s naribanim sejtanom, mozemo popritjati da mi uvaljas nesto lepe HW krame pa te vise necu zajebavati da nemas dvije ciste o temi u koju si se upleo.  Ozbiljno.
|
kao natjecanje nasu pricu gledas, a drugarski odbijas veknu sa eco djemom. Ne vjerujem vise u nauku Buljo. Toliko je napredovala da su svi bolesni. Odbacujem sve prijasnje i idem u jednostavnost. Prije bi rado plovio protiv sebe i pisao crne epitete na vlastite postove. Ali dokazi i nalicje koje mi daje tvoja nauka, dovela nas je na rub propasti.