Citiraj:
Autor Visage
Bu.., ocekivao sam vec i samim postanjem predvidljivost koja ce usllijediti: Javit ce mi se stari drug Bu..., a onda ce se tek za njim odvaziti ostali junaci 
|
Napred braco forumasi, preko posta do... Jeltzovog cira na zelucu?
Citiraj:
Ako starim putem nastavis, uskoro cu morati po hospitalijama obilaziti tvoje bolesno telo. Cuvaj vise zdravlje i naj biti toliko siguran u svoje brojke. Dovedi mi svoje matematicare i fizicare i neka mi daju jedan koherentan odgovor na temu : Tko sam ja?
|
E moj brate Bu..., sad si se prosrao koliko si dugacak i sirok.
Dakle, postavimo cinjenice na stol - nemas pojma o cemu trkeljas, nikada u zivotu nisi vidio niti "okusio" NE (a bojim se niti jedan drugi tip postrojenja koje proizvodi elektricnu energiju), ne znas kako rade, ne znas kako su koncipirane, nisi u rukama drzao niti jedan relevantni energetski dokument (a kamo li neki koji se tice NE)... Ukratko, moj dragi Kenny, ti blage veze nemas o cemu trkeljas, a u ad hominemskoj potrebi ocuvanja misticizma i vela tajne cak i oko pakiranja pastete (a kamo li ne oko NE), pocinjes pricati o smislu zivota u temi o elektricnoj energiji?
Daj se zbroji, pa kad me pozoves na sladoled od tofua s naribanim sejtanom, mozemo popritjati da mi uvaljas nesto lepe HW krame pa te vise necu zajebavati da nemas dvije ciste o temi u koju si se upleo.

Ozbiljno.
BTW, jedina korisna stvar iz tvog citavog posta je u Puky linku ->
pussssy!