View Single Post
Staro 14.12.2010., 17:53   #76
Tox78
Premium
Moj komp

Datum registracije: Oct 2007
Citiraj:
Autor Tox78 Pregled postova
ne bilo da je Cool'n'Quiet ukljucen ili iskljucen cooler mi se vrti na maximumu a na gigabyte ploci je bila opcija da se ukljuci za CPU fan da prilagođava brzinu okretaja po opterecenosti procesora i mora se imat cooler sa 4 pina i na ovoj ploci ima ulaz za CPU fan sa 4 pina ali uvjek radi na max brzini jedino u biosu ima pod H/W Monitor opcija CPU Fan 1 & 2 Setting i tamo se moze stavit automatic mode i onda postoje oni leveli ima ih 9 sto je nizi level cooler se sporije okrece ali sto je zanimljivo meni ako ukljucim taj automatic mode i bilo koji level stavim nece se dignut windowsi a temp od proca je ok oko 30 celz. , dal je nesto strgano na ploci ?
i jos nesto jucer sam kupio plocu i stavio graficku ATI HD4850 i nisam mogo sa njom instalirat windowse pojave se artefakti pa se restarat i onda samo pisti komp sa crnim ekranom i osjetim da se grije ko luda grafulja , sad imam integriranu , a HD4850 moram provjerit dal je ziva jos. Ako je skurena mislim da ju je skurila ploca i da nesto nije u redu sa plocom a ako je ok kad ju provjerim kod frenda onda je definitvno ploca defektna !
i jako me zivcira ovo sto nema automatsko prilagođavanje brzine okretaja coolera i sto ne mogu uc u windowse pojavi se plavi ekran ako mi AC freezer 64 ne zuji na max 2400 okr. dal mi netko moze rec dal postoji to na toj ploci osim tih 9 levela i zasto meni ne podize windowse ako se cooler ne okrece na maximumu makar je temp od proca ok kazem 30 celz. ?
mislio sam da je RAM u pitanju jer sam njega kupio sa plocom ali sam napravio memtest i nije naso nikakve greske.
oprostite na malo duljem postu ali sam lud od te ploce.
samo da kazem da sam poslo na reklamaciju plocu i RAM i utvrdili su da je ploca neispravna , sad cu uzet Gigabyte 890XA-UD3 uz nadoplatu kad se rijesi garancija ipak su Gigabyte kvalitetnije ploce po meni , a graficka je ok isprobo sam ju kod prijatelja ... bas ja moram naletit na defektnu plocu
Tox78 je offline   Reply With Quote