Trebao bi jedan savijet, naime postoji li za Desire stativ?
Gledam malo po netu ali ne nalazim nista prakticno ili pak zanimljivo a da je bas za Desire.
Namjeravam tu i tamo fotografirat meni osobno lijepe pejzaže i razne ostale oku ugodne krajolike, bilo gradske ili pak 'Gorsko-Kotarska' prostranstva, koristeci mobitel i efekt HDR..
Naravno da to nije slr fotich, ali eto fora mi je taj efekt volio bi ga koristit..
Znaci moze kakav savjet za izradu kakvog tronošca koji bi služio kao stativ, kako na ravnoj podlozi tako i na mjestima gdje bi se trebao uhvatit za statičnu podlogu, da nožice imaju na krajevima nešto tipa krokodilki/za stisnut/zakopčat.. pored toga, nožice nemoraju bit od metra, već kakvih 20cm sa mogućnosti izvlačenja na dodatnih recimo 10 ili 15cm ali to nije uvijet..
Mozda vec tako nesto i postoji ali pošto nisam u tome možda netko od vas ima kakav savjet..
Stativ bi bio spremljen u autu, za brzu primjenu i okidanje

Thx, moža je ovo i OT, ali nemoramo duljit, info može i na PM..
Btw, OT: Bug online forum je ukrao moju ideju o podforumu zvanu 'Misao dana', kod njih se zove 'Poruka dana' i kratki opis je novom Bugu br.217 na 149. str. Dok je moja ideja opisana u PCE 'komentari i prijedlozi'.. opisi su vrlo slični..