Tema: MP7 mod & WC
View Single Post
Staro 14.12.2010., 08:59   #23
miki1981
Registered User
Moj komp

miki1981's Avatar

Datum registracije: Apr 2010
Je, trebalo bi biti...jedino si razmišljam...koliko topline grafa baca u okolinu, poprilično...
A ventovi koji pušu unutra su prvo blokirani od hardova, a drugo miču toplinu sa hardova i guraju je dalje u kućište...E sad toplina naravno ide prirodno prema gore, ali kako je kućište podosta visoko opet se dosta toga akumulira...
Ja sam kad mušterijama slažem big towere, a sve češće i veće midove uvijek stavljao i 1-2 venta na dno za ulaz zraka i to poprilično zna popravit situaciju, i to čak sam primjetio da više znači ventovi na dnu koji uvlače hladan zrak unutra nego ovi na vrhu koji topal zrak bacaju van (jer topal zrak ionako ide i sam prema gore) Naravno sve to ovisi i o konfiguraciji komponenata unutar kućišta ali do sad sam generalno imao takva iskustva. A kako sam skužio ti ispod nemaš prostora između kućišta i poda, pa onda da razmisliš možda o nekom ventu na boku pri dnu za uvlačenje zraka...iako sve to sad napamet malo bubam, bilo bi lakše kad bi točno znao pozivije i smjerove. Jel bi ti se dalo još malo detaljnije opisat situaciju sa ventovima, u smisli gdje je koji, kamo puše i što je ispred / iza njega...onda b imožda mogao i što pametnije reć u vezi te razlike u temp.
miki1981 je offline   Reply With Quote