Kupio HP ZR24w u Ventexu u Rijeci i kad sam ga donio doma skuzim mrlju koja se proteze preko 2 piksela, uglavnom slabo vidljivo ali po HP policy-u spada u garanciju, a kako je i s lijeve strane bio odrezan prvi stupac podpiksela odlucio sam odmah reklamirat. Sacekao 4 dana i dosao mi novi monitor bez navedenih problema ali sa famoznim zeleno/crvenim tintingom. Posto vise nisam htio riskirat zatrazio sam povrat novca na koji su bez problema pristali. Dakle sve pohvale, samo me zanima jesu li bili duzni to napraviti ili se radi o dobroj volji? Recimo u Linksu uopce ne daju ni da pogledas monitor prije kupnje

Kupovao sam dosta monitora kroz godine i uvijek su mi ga u svim trgovinama prije upalili.
Uglavnom, posto vise nemam gdje pogledati monitor prije kupnje jer nitko ovdje vise ne prodaje IPS matrice a ne daje mi se 5000-6000kn na nevidjeno, kakvo je tocno stanje sa onim zakonom za kupnju na daljinu? Je li tocno ako kupim preko interneta da mogu u roku od 7 dana traziti povrat novca na temelju da nisam zadovoljan proizvodom ako je sve u original ambalazi/sa neskinutim folijama itd?