View Single Post
Staro 13.12.2010., 21:58   #955
death13
Worldeater
Moj komp

Datum registracije: Jul 2007
Da se nadovežem na lanac nezadovoljnih korisnika Ve-mila, Unusmedie i ekipe. Nedavno mi je otišla Gigabyte 9800GT. Garancija do 1. mj. 2011. Očekivao sam da će biti zezancije s garancijom, tipično za Lijepu našu.
Danas sam bio u Unusmedia servisu i dobio hladan odgovor da oni nemaju ništa s Gigabaytom i Ve-milom te mi dali isprintane upute kako da se obratim Gigabyteu za reklamaciju. Stvarno se nisam bio voljan svađati, ali sam pitao kako to da onda i dalje u ponudi imaju Gigabyte proizvode ako za njih ne prihvaćaju reklamacije. Odgovor je bio tipa da oni nabavljaju od drugog dobavljača i da je za sve kriva "recesija" itd. itd....
Uglavnom, htio bih samo poručiti da ako itko nakon svega dosad napisanog ima dvojbe da li kupovati kod Unusmedie, kratki odgovre je: NE.
Uštedite si živce i zaobiđite ih u širokom krugu. Upravo sam poslao Gigabyteu mail i nadam se da će oni to uspjeti riješiti, iskreno stvarno mi je dosta te politike poslovanja tko će koga bolje zaj*bat. Na kraju je stvarno bolje kupovati vani, preko neta, pošto ćete u slučaju kvara ionako morati tražit pomoć izvana.

EDIT: Nakon što sam malo pronjuškao forumima, saznao sam da je Lost d.o.o. zastupnik za Gigabyte u HR. Nazvao sam ih i nakon sto sam im objasnio situaciju, kazu oni da su i oni i Gigabyte potpuno upoznati s problemima koje je Ve-mil priredio svojim kupcima te da samo donesem svoju karticu i oni ce je zamijeniti. Naime, Gigabyte im je valjda poslao hrpu 9800GT (onu tihu, s golemim pasivnim hladnjakom) da reklamiraju u HR. Danas se provezao do njih i u roku od 2 min izašao s novom karticom.

Svaka čast dečkima i Gigabayteu.

Zadnje izmijenjeno od: death13. 14.12.2010. u 20:53. Razlog: dopuna
death13 je offline   Reply With Quote