Tema: MP7 mod & WC
View Single Post
Staro 13.12.2010., 21:05   #16
MP7
Premium
Moj komp

MP7's Avatar

Datum registracije: Aug 2008
Citiraj:
Autor fanATIk Pregled postova
Lijepo lijepo, nema šta. Samo me zanima čemu toliko ventova pored vodenog hlađenja?
Želio sam da zrak što bolje cirkulira, i ni sad nisam siguran da je ovako najbolje, jer mi ventovi na radu pušu prema gore, tj vuku zrak iz unutrašnjosti kućišta, znači ono što otpuhuje grafa i što se diže od heatsinkova RAM-a sve to vjerovatno vuku ova trojica
Sad kako sam otvorio bočnu stranicu kućišta temperatura vode se spustila za 3,4 stupnja ! Da se spusti jako malo bilo bi logično ali ovoliko je znak da mi ovako nije dobro sređeno.
Možda bi bilo bolje da ovi na radijatoru pušu prema dolje?

Citiraj:
Autor zgmmax Pregled postova
Jedino da si ofarbao jos i zadnju stranu rezervara u crno da se ne vidi kroz njega.
i mogao si izbusiti par rupa za kejbl menadzment
Jeste obje ove stvari sam trebao, najrađe bi to sad napravio ali jučer sam to satima slagao sad mi se ne da opet sve vadit, recimo za pofarbat rez ne bi bio toliki problem, izvadim vodu iz sistema, odspojim dvije cijevi i izvadim ga van, pofarbam i kasnije vratim, ali za rupe morao bi vadit sve jok, možda nakon nekog vremena

Citiraj:
Autor snob Pregled postova
Vidim da imas MACKa u avataru,svaka cast i na tome .
Haha hvala hvala jak je šta drugo reć

Citiraj:
Autor Doink the Clown Pregled postova
Eto sjetih se još dva pitanja
1. Kako si riješio pitanje preniskog prostora pod stolom? Vidim da si skinuo nožice na Chiefu ali koliko se sjećam, ni to nije dovoljno da ga možeš pod stol zbuksat.
2. Kako si farbao unutrašnjost? Sprej, kod autolimara? Koliko slojeva je išlo?
1. Stol(koji je doduše i kutni) ima 3 mjesta gdje je spojen za pod, jedna velika ploča iznad koje su ladice, nalazi se na jednom kraju stola i veličine je 40x45cm, ispod nje sam stavio jednu ploču debljine 2cm, njeni bočne stranice su naravno iste drvene prevlake kao i ostatak stola, zatim na drugom kraju stola je okrugla nožica metalne boje, ali u samom kontaktu s podom ima neku plastičnu crnu oblogu i ispod nje sam isto stavio okruglo odrezano drvo istog promjera i bočno pofarbano u crno da izgleda kao da je sve jedan dio, i otpriliek na sredini stola gdje je kut se nalazi ista takva okrugla nožica gdje je napravljena ista stvar jel

2. Da unutrašnjost sam nešto farbao ja nešto autolimar, samo jedna ruka je ali šta ćeš nema ni puno smisla kad su površine nisu lagano grube pa mislim da bi se opet lagano skidala farba, mah...

Što se stola tiče ovo je slika, problem je zapravo s držačem tipkovnice, tj. sa klizećom stranicom za nju, čak sam rezao jedan metalni dio negdje oko pol centimetra, nije bitno...

I ostale slike koje su te zanimale(gdje se i vidi ne tako dobar cable management lol)

Hvala svima na silnim pohvalama
MP7 je offline   Reply With Quote