Citiraj:
Autor Sinac
Ja imam MSI Afterburner instaliran i u njemu podešenu regulaciju ventilatora. Nisam čuo Gigabyteovu karticu u radu a ova moja MSI je stvarno tiha. Čak ni uz najveće opterećenje mi temperatura ne prelazi 63°C a brzina ventilatora ne dođe ni do 50%.
|
ma ja sam već prihvatio preporuku za gigu,pa budem uzeo nju ,e sada koja mi povoljnije uleti,bilo to 192, ili 256 verzija!Ne kupuje se garfička svaka dva mjeseca pa budem žrtvovao 100 ,200kn!Mada ,eto odigrao sam sada black ops na svojoj 4670 ,i sve radi bez problema,istina nisu max .detalji ali sam zadovoljan(igrao sam prije nje na 5850 toxic,pa zbilja mogu tvrditi),možda tu neku ulogu igra i quad core proc.,ali mislim ne preveliku!Hoću reći da se i sa karticom starom dvije godine,i to tada mainstream karticom(ma kakav mainstream ,ispod još!) može većina toga danas igrati i na high postavkama,tako da sam naučio iz prakse,da ne treba pretjerivati već uzeti optimalno!I sada sam napokon dočekao da nvidia ima konja za utrku jer prije kada sam kupovao uvijek sam pazio da ne potrošim previše pa mi je uvijek ispalo da idem sa atijem,kojeg nikada nisam volio!Recimo ,primjer!Gledam si uzeti 8800gt(g92),pa izašao 3850 koji je bio oko 400kn manje ,a opet super kartica ,pa uzeo nju,pa onda 4850 je bio neprikosnoven zbog omjera uloženo/dobiveno,pa sada napokon da i nvidia konkurira cijenom ,a po mome mišljenju i performansama!jupppi!