View Single Post
Staro 13.12.2010., 16:42   #1196
emilblomsky
Premium
Moj komp

emilblomsky's Avatar

Datum registracije: Oct 2009
Citiraj:
Autor Sinac Pregled postova
Istina. I to je sada zapravo veliki problem jer recimo jedna GTX 275 ne zaostaje puno, čak je i negdje brža od GTX 460 sa 768 Mb RAM-a kao što se to vidi ovdje a opet je problem kako sad odrediti cijenu te GTX 275 kartice. Eto, dešava se da je jaka grafička kartica stare serije još uvijek jednako dobra ili čak bolja nego srednja grafička nove serije. A opet ima i onih koji ne mogu procijeniti realnu vrijednost svoje grafičke kartice pa se viđaju stvarno nebulozni oglasi...
da,gledam po njuškalu većinom se traži za 4850 od 600-700kn,i to bez gare,e pa sada ako netko toliko da za 4850,a ovo što kažeš ne znam tko traži za gtx 275 manje od 1000kn,a za 150kn više dobiješ novu karticu,koja je manja,manje troši ,manje se grije,i tišu,što nije za zanemariti!
I da odgovorim na onu procjenu da bi možda trebao potegnuti do 256 bitne,i sam si tako rezoniram,jer ,ne namjeravam skoro uzimati monitor jer sam se zbilja navikao na tv,eventualno da imam full hd,bilo bi idealno,ali ako je netko zapazio ne postoje 26",tv s full hd rezom,što je šteta!A baš sada da imam 32" ,čini mi se previše!200kn razlike,a opet razlike nisu zanemarive kako vidim na reviewima!
emilblomsky je offline   Reply With Quote