Ok bum slikal pa stiže i ta slika bočno cijele konfe, baš sam prije gledao i rekoh si da nisam takvu napravio, ali nije baš za neku pohvalu jer nažalost kućište nema rupa za cable management, zapravo ima jednu il dvije u gornjem desnom kutu ali tamo sam recimo želio provući kabel napajanja matične ali je pre debeo bočna stranica kada se stavi ipak ne ide baš kako treba
Vratašca se zatvaraju više manje ok, donja strana legne i skoro da čuješ onaj zvuk kako je sjela do kraja ali gornja ne, fali jedno 2,3 mm
Pazi može fan controller ići još unutra, ali da bi bilo ''urednije'' onda moraš pomicati sve ostalo da bude ''u liniji'', ali onda sve to što si pomaknuo nije u liniji sa ovim plastičnim poklopcima za prazne bayeve
Kasnije kad budem stavio i tu sliku odmah da kažem da nisam stavljao za sada još nikakve filtere za prašinu, kupio sam onaj filter za napu ali ipak mi dosta koči protok, moram baš pronaći onaj gusti metalni, ali to ću lako kad tad
I da ostanem u temi ''kad tad'' ići će i rezanje bočne stranice da se stavi plexi da bude prozirna, znači to je sljedeće u planu, ne znam kad ali u planu je
Hvala tebi i kolegi iznad na komplimentima