12.12.2010., 19:21
|
|
Napokon dočekao DNF :)
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
Autor Omerta
Nije moje tako da neću u to ulazit niti ga želim kupovat pa tek onda slat u Corsair jer to je sve upitno i ne želim izgubit novac koji bi eventualno dao za napajanje ili troškove slanja..
Pričaš gluposti, ništa nebi odletilo u zrak eventualno bi komp cijeli otišao u vječna lovišta ako i to.. Molio bih i tebe da mi daš konkretan odgovor na pitanje, koje glasi: Što je moglo otić na napajanju, jer inače ostatak kompa je posve ispravan, netaknut.
Možda i nije došao pod utjecaj svih 380V, ali morao sam to navest kao glavni razlog skurenog napajanja..
Jer kao što sam rekao to je frend od frenda, možda je taj tip nešto prčkao pa sam sje*ao, uglavnom došlo je do prenapona.. end of story
Hvala na info no molio bih neki konkretan odgovor na postavljeno pitanje, no hard filing.
|
samo ako je već prčkano po napajanju(taj frend od frenda,koliko sam shvatio) ili ako ti mjenjaš osigurač,nikaj od garancije ,pogotovo ako nešto drugo nije u redu,osim osigurača...kupit ako ti daje za nekih 100kn uredu pa odnjet na servis,za više je rizik po meni.
|