Citiraj:
Autor Mad_Duke
Bok! Ma nema smisla dirati po catalystu. Normalno mi šljaka na 95% materijala i stoji full range oduvijek. Što se tiče ovih 5% nema pomoći. U mpc-hc mi sa shaderom odlično radi to prebacivanje, ali XBMC očito nema tu mogućnost.
|
Nismo se razumjeli, kako nema? Poiskljucuj sve điđe u playerima pa probaj.
Desktop&display/dolje pri dnu desni klik na LCD-PLAZMU/configure/piksel formating/postavi RGB 4:4:4 Full RGB pixel format. Slika postane "kristalna", a crna se fino produbi.
Citiraj:
Autor Mad_Duke
Kad smo kod XBMC-a, moram priznati da mi prebacivanje rezolucija sa RC2 radi kao podmazano. Stalno mi stoji u 1080P, a ovisno o materijalu samo šalta rezolucije. Ono kaj mi super je da kad izađem iz njega van, u windowsima mi se vrati na 1280x720 kaj mi je idealno za surfanje etc dok sam izvaljen u kauču i mamuran.
|
Saltaju se i meni rezolucije. LCD mi cak prepoznaje signal XBMC-a i videa pa se i on prebaci u 24p/30p/60p. Ali tada ako ja sjednem za komp, a zena npr. gleda XBMC nije mi bas ugodno koristiti mis, surfati ili igrati igru, a to cesto radim

Tako da sam to sve poiskljucivao.
Citiraj:
Autor Mad_Duke
Znaš možda koja je funkcija ono "TV settings"  hehe. Nije mi baš jasno zakaj stoji ikona tam non stop kad nemrem ući u nju :P
|
Iskljucivo za live TV sa pci tv karticama. Funkcija je trebala biti podrzana sluzbeno sa Dharmom, ali je u zadnji cas odgodjeno za sljedeci build. Ako zelis koristiti live tv postoje neofficijelni buldovi za to. Tada TV izbornik od T! postane dostuman.