View Single Post
Staro 11.12.2010., 11:02   #42
2 die 4
Premium
Moj komp

2 die 4's Avatar

Datum registracije: Nov 2007
Citiraj:
Autor AMD Pregled postova
Nemaš niti jednu od 900 lčumena, a i zavisi od snopa lampe. Nije isto da li je uski ili široki snop.
Mjereno je izvan grada gdje nema ulične rasvjete.
Tako je, nemam, ali svi mi znamo da su te njihove deklarativne vrijednosti o lumenima samo reklama i da je stvarnost daleko od toga, ali zato imam ovu Aurora, za koju možeš pročitati review-ove usera sa DX-a da je bacač, i da je mogu i ja potvrditi, ali čak ni onda ne baca snop dalje od 300m (gdje je taj snop totalno neiskoristiv jer nevidiš tako daleko), ali zato baca itekako koristan snop na nekih do cca 200m a na 100-150m vidiš apsolutno sve što osvjetljavaš!
Ja neosporavam snagu svijetla koja izlazi iz te tvoje, već samo udaljenost koju si naveo, e da i ja sam svoju testirao u gradu gdje ima dosta mraka, ali opet nije mrkli mrak, a ovu od 700lumen sam testirao na jednom kratkom kraku bic. staze bez rasvijete i to je na High onda betlehem, a nju koristim za bajk lajt!

Sve u svemu, sve ove koje sam ja i vi svi ovdje naveli a da su sa DX-a i da koriste CREE led a ne LED diode kako neki vole reći su jače po svijetlosti od bilo koje lampe na standardnu ili nestandardnu žarulju!

Ljudi, ukoliko želite jako svijetlo iz svoje lampe kupite bilo koju sa DX-a i nećete požaliti, a moja topla preporuka vam je da investirate u neku koja koristi i AA i njihove 14500 baterije i kupite si i punjač i baterije i sve skupa vas ispadne manje od 30$ a imate lampu kojom ćete ako ništa drugo impresionirati susjede

Ja se poslije nove godine spremam napraviti neke noćne snimke van grada svih ovih lampi koje sam naveo pa ću onda i tu nabaciti te fotke tako da vidite razlike i korisnost pojedinih

RedGreenBlue
2 die 4 je offline   Reply With Quote