View Single Post
Staro 10.12.2010., 22:04   #418
Pupo
Nikad sit, uvijek žedan
Moj komp

Pupo's Avatar

Datum registracije: Jun 2005
Citiraj:
Autor Ziiky Pregled postova
Moguce je dodati svoj izbornik, mozes ga dodati di god hoces. U podizbornike glavnih izbornika ili kreirati glavni izbornik imenom dokumentarac.

Imas dva nacina. I opisati cu ti postupak kod Transparency! skina

1.
Sada cu pretpostaviti da znas BAREM neke OSNOVE pa cu ti brzinski opisati proceduru. Ako nebude islo sacekati ces dok ne slozimo tutorijale. Znaci udjes u VIDEO izbornik (ako ga ne vidis, enejblaj ga u postavkama) i tamo dodas novi folder u kojem su tvoji DOKUMENTARCI/add source. Samo dodaj folder, nemoj mu pridruzivati scraper. Posto ti se taj folder pojavi unutar liste, desni klik na foder, i dodaj ga u favorite. Sad izadji iz svega van iidi u postavke settings/skin settings, nanesi mis na lijevi bocni rub/menu.
Ovdje kreiras sve svoje costum izbornike i svi se kreiraju na isti nacin.

Omoguci CUSTOM 1, BUTTON LABEL-dodaj ime koje zelis, pod favorite otvoriti ce ti se favorite izbornik u kojem bi, ako si prijasnje korake sve tocno odradio, trebao vidjeti onaj svoj folder sa dokumentarcima. Dodaj ba i to je to. Tu ga mozes dodati da ti se diraktno otvara iz tog izbornika ili mozes kreirati neki svoj izbornik pa sve ostalo dodavati u podizbornike. Skontati ces cim ugledas liste. Isto tako dodajes sve addone u favorite ili custom menije.

2.
Drugi nacin je u sustini veoma slican prvome. Razlika je jedino u tome sto folder ne dodajes unutar VIDEO izbornika nego unutar FILE MANAGERA.
Znaci, udjes u FILE MANAGER na nacin da pomocu kursor tipki/strelica naneses izbornik na SETTINGS pa desna strelica da ti se otvori podizbornik.
Na popisu bi trebao imati FILE MANAGER, udjes u njega. To ti je klasican browser. Koristi lijevi ekran, imas ADD SOURCE na popisu .... dalje je sve isto kao kod prvog prikaza. SAd ovisi, ako zelis dokumentarni folder imati na popisu pod video izbornikom koristi prvu opciju, ako ga ne zelis onda koristi drugu opciju dodavanja costum izbornika.

Mozda zvuci komplicirano, ali je u sustini krajnje jednostavno.

Napravio sam ovim prvim načinom, jedino što kad mi otvori playlistu, vidi mi sve datoteke, i dokumentarac i imdb link u tom folderu. Moram još to udesiti da mi se vide samo video datoteke

I u međuvremenu sam uspio skršit RSS

probao sam maknut taj RssFeeds.xml iz user data, al nije pomoglo. Kasnije sam ga vratio, tj, nanovo napiso al nula bodova opet.