19.01.2005., 20:47
|
|
Moderator
Datum registracije: Jan 2004
|
Citiraj:
Originally posted by Paske
Realno - u HR ne postoji jaka igrača scena. Patchwork od e-zinea i forum koji ne prima članove je najbolje kaj imamo. PCplay, Hacker isl. - to ne računam pod ikaj . Tiskovine NISU dovoljne za scenu.
Ima nas gro on line igrača, neki su jaki na svjetskoj razini ( Zeus u WC3 npr. ). Ipak sve to nije dovoljno da glavešine u VIP-u isl. shvate da to NISU IGRICE.
O igrama se uče studiji u SAD-u, ljudi pišu doktorate o tome kako napraviti uspješnu igru. Probajte od T-coma ili VIP-a, Iskon isto tako, nabaviti server za practice za klan, ili uopće public.
Jedini koji je stvarno vrijedan spomena je Ante Vrdelja aka Butcher ( FPS scena ). Kada nitko nije htio dati servere - on je složio ali baš za svaku igru server - UT, CS, CS-source, AA, CoD .... etc. Butch treba nam public ili dva - već je gore, klikni refresh .
Zbog takovih problema i neimaštine autoriteta na CRO game sceni ne možemo očekivati ništa više
|
Potpisujem.
Koristim zabavni interaktivni software(igre) od svoje 5-6 godine(C64) i stvarno obozavam SVE zarnove(bitno je da je igra dobra) no rijetko kad igram online a kamoli da sam u nekom klanu jer nemogu podnjeti trzanje u AA zbog slabog pinga dakle ogranicen sam modemom i novcem. Mislim da je i to problem za intezivniji razvoj gaming scene. Frend mi je u nekom Starcraft klanu i oni rasturaju na stranim serverima(nisam ga dugo vidio a nesjecam se kako se klan zove).
|
|
|