Citiraj:
Autor Neo-ST
Ja sam jučer u roku 15 minuta izgubio sve živce.
Promijenio 4-5 servera u potrazi za koliko-toliko normalnom ekipom, nema šanse.
Situacija 1:
njih 10 čeka na helić (rankovi u teamu 0-30). Helić se spawna, poleti, sruši se.
Ostatak ne napada ili gine negdje bezveze.
Napokon uspijem uzet helić i lik sjedne za gunnera. Lijepo mu napišem da će nas AA gađat i neka prvo njega skine pa onda dalje. Potvrdi. Dođem AA-u iza leđa, lik ne puca. AA puca, lik ne puca. Ja iskočim, on umre, mene skine AA kao pješaka.
ESC-exit game
Situacija 2:
Spawnam se u svojoj bazi (Heavy metal). Dolazi neprijateljski helić baserapeat. Odem da ću na naš AA da ga skinem, kad što - lik sa tenkom stoji na AA-u tako da se AA ne može spawnat. Drugi lik stoji na tenku i pucaju po meni. Spawna se helić, odem da ću do njega, ovaj naš ga skine sa CG-om.
ESC-exit game uz suzdržavanje da ne razbijem tastaturu.
Situacija 3:
ma nema smisla uopće da spominjem.
Izgleda da je popularnost igre i privukla zavidnu količinu retarda, tako da mogu samo potpisati ovo šta je zgmmax rekao.
|
Ja ne bi uopče igrao da nema ljudi na TS-u,popodne bacim koju partiju sam ali bude slično ovome što si ti napisao tako da je skoro nemoguče nači normalnu ekipu+server koji ne lega zato što izbacuje 234 poruke u minuti tko je koga s čime ubio.
Količina gluposti igrača i admina u ovoj igri je ogromna,ne znma zašto je tako ali tako je...
EDIT: Da napišem i ja jedno moje iskustvo od jučer

Spojim se na Heavy Metal i sponam se liku u Apache kao gunner,vidim da je 12 level pilot i rekoh ovo če biti kratka vožnja

Prema nama lete Havoc i Hind a ovaj moj pilot totalno mirno stoji u zraku,srušim Hind-a i najednom naš čoper pada iako nije pogođen.
Iskačem van i gledam što je sa pilotom a on iskočio na vjetrenjaču da snajpa,zato je tako mirno stajao jer mu treba pola sata da se namjesti iznad vjetrenjače

Naravno Havoc ga ubije odmah čim je skočio na vjetrenjaču a mene ubije dolje.
Rezultat svega :2 bezveze izgubljena ticketa i uništen Apache...