Citiraj:
Autor zgmmax
hm...
mozda kada ces biti veci lvl (prek 40) ces skuzit da sve kaj si mislio i znao o igri ce ti onda pasti u vodu.
Vecina nas sa TS-a ima jako puno problema sa nalazenjem servera di su dobro balansirani TEAMovi, a jos da nadjemo igrace koji igraju pametno i timski je ko dobitak na lotu.
To je moje vidjenje stvari u ovih 430h kolko sam skupio igrajuci
|
Ja sam jučer u roku 15 minuta izgubio sve živce.
Promijenio 4-5 servera u potrazi za koliko-toliko normalnom ekipom, nema šanse.
Situacija 1:
njih 10 čeka na helić (rankovi u teamu 0-30). Helić se spawna, poleti, sruši se.
Ostatak ne napada ili gine negdje bezveze.
Napokon uspijem uzet helić i lik sjedne za gunnera. Lijepo mu napišem da će nas AA gađat i neka prvo njega skine pa onda dalje. Potvrdi. Dođem AA-u iza leđa, lik ne puca. AA puca, lik ne puca. Ja iskočim, on umre, mene skine AA kao pješaka.
ESC-exit game
Situacija 2:
Spawnam se u svojoj bazi (Heavy metal). Dolazi neprijateljski helić baserapeat. Odem da ću na naš AA da ga skinem, kad što - lik sa tenkom stoji
na AA-u tako da se AA ne može spawnat. Drugi lik stoji na tenku i pucaju po meni. Spawna se helić, odem da ću do njega, ovaj naš ga skine sa CG-om.
ESC-exit game uz suzdržavanje da ne razbijem tastaturu.
Situacija 3:
ma nema smisla uopće da spominjem.
Izgleda da je popularnost igre i privukla zavidnu količinu retarda, tako da mogu samo potpisati ovo šta je zgmmax rekao.
Citiraj:
Autor gmax
Malo BC2:Vietnam PC gameplay-a :
|
OMG pa mogli su barem malo zvukove promijenit, totalno su isti ko u BC2