View Single Post
Staro 10.12.2010., 12:48   #945
vemil4ever
Banned

Datum registracije: Dec 2010
Citiraj:
Autor Drug Brko Pregled postova
ništa čudno. ali da ti odma velim. Kolega je slao Gigabyte 4850 karticu njima na reklamaciju. poslao je HP ekspresom. Stigla je tamo u doba njihove pauze. Nitko se nije udostojio preuzeti paket jer su imali pauzu. Poštar nije kriv što su ovi trutovi, on mora ići dalje, te im je ostavio onu bijelu ceduljicu. Naravno, nitko iz Vemulja nije pokupio u pošti i nakon 7 dana, grafička mu se vratila. Eto, toliko i o HP ekspresu.
Mislim da je najbolja stvar sa njima uopće ne imat posla, a ako već moraš, otići do njih osobno bi bila najbolja stvar. Eto, čak i dostava paketa u ruke nije 100% da će ti trutovi to odraditi kako se spada.

Ma daj molim vas,sta kenjate,ko mala djeca ste. Joj malim bubekima nije preuzeta kartica,nadam se da cete prezivjet jos koji dan.

Da radite bi vidli kak je,a lako kenjat sa maminog i tatinog krila, mi se tamo trgamo a vi tu serete,pa ne morate kupovat jesus,nemorate ni nosit na reklamciju.
Sad mi pomno pazimo da koji paketic od stotine nam ne promakne,ne samo to nego odlazimo svaki dan 5x na postu,po vase pakete da ne promrznu tamo!

Ajde ne kakite i budite sretni kaj opce imate nas.
vemil4ever je offline   Reply With Quote