View Single Post
Staro 10.12.2010., 10:06   #46
SRV
Premium
Moj komp

SRV's Avatar

Datum registracije: Sep 2005
Ne, ne, nisu sva Corsair napajanja losa. Samo CX serija. I to novi 430, 500 i 600W modeli.

Corsair se nije prvi put zajebao sa napajanjima. Prvi put je to bilo sa VX serijom. Odabrali su previse kvalitetnu seriju (i Seasonica za VX450W i CWT-a za VX550W), ta su napajanja u vrijeme izlaska bila najkvalitetnija na trzistu, sto se tice napajanja od 400-600W. Po cijenama koje su bile mrak, jedina razlika u odnosu na premium napajanja od 700-800W je bila nesto niza snaga. Zato su tako dobro i isla, po mom misljenju je upravo VX bila najbolja serija Corsair napajanja, ta koja je stvorila sliku o Corsairu kao proizvodjacu beton napajanja (iako uopce nisu proizvodjac).

Sa ovom CX serijom je suprotno. Hoce da naprave nesto kao Coolermaster sa brutalno jeftinim napajanjima od 400-500W koja ne mogu ni isporuciti deklariranu snagu. Elitepower i slicna smetlja. Naravno, ovo baca sjenu na sam brand, ali mene imho bas briga za to. Sam Corsair je rekao (tacnije, njihovi PR-ovi na forumima), da CX serije nece ici na recenzije bas zato sto uopce nisu za ljude koji citaju HW recenzije.
SRV je offline   Reply With Quote