View Single Post
Staro 10.12.2010., 08:17   #944
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
Citiraj:
Autor alengrosevic Pregled postova
eto da javim sto je u tjeku

Naime, prosli tjedan, srijeda ili cetvrtak sam poslao karticu na reklamaciju. poslana je preporuceno da se "ne izgubi". i danas ja njih zovem i pitam za reklamaciju, da li je zaprimljeno i u proceduri. Na to mi gospodin preko telefona kaze, "Karticu pod tim prezimenom nismo primili, nazalost". Ja kazem, pa kako je moguce, poslana je preporuceno, na vasu adresu, lijepo zapakirano s kontakt podacima. On kaze "ne znam, mi nemamo nista takvog, svi paketi koji su dolsi od 10 do 18 sati su zaprimljeni i sve je s njima u redu".
Meni je ta zadnja recenica malo sumnjiva bila pa sam odmah otisao do postanskog ureda da vidim da nije zapelo kod njih. I nakon pola sata cekanja, provjeravanja gdje je paket, uspostavilo se da paket nije preuzet, da je u postanskom uredu u zg i da ceka da ga netko podigne iz unusmedije. Oni imaju papiric i sve ali ocito od njih nitko ne preuzima pakete iz poste (ili cak i neke ne zele preuzeti?!?). I sto sad? paket ce cekati jos par dana na posti, vratiti se meni, ja sam popusio postarinu, i moram opet slati nekako karticu u Zg na reklamaciju!
Stvarno sam razocaran jer moram sve to opet nekako organizirati da oni prime paket u razdoblju od 10 do 18 sati, jer u suprotnome paket nece biti isporucen.
Ima li tko kakav pametan savjet kako to izvesti?

p.s. sorry za poduzi post
ništa čudno. ali da ti odma velim. Kolega je slao Gigabyte 4850 karticu njima na reklamaciju. poslao je HP ekspresom. Stigla je tamo u doba njihove pauze. Nitko se nije udostojio preuzeti paket jer su imali pauzu. Poštar nije kriv što su ovi trutovi, on mora ići dalje, te im je ostavio onu bijelu ceduljicu. Naravno, nitko iz Vemulja nije pokupio u pošti i nakon 7 dana, grafička mu se vratila. Eto, toliko i o HP ekspresu.
Mislim da je najbolja stvar sa njima uopće ne imat posla, a ako već moraš, otići do njih osobno bi bila najbolja stvar. Eto, čak i dostava paketa u ruke nije 100% da će ti trutovi to odraditi kako se spada.
Brko je offline   Reply With Quote