View Single Post
Staro 09.12.2010., 22:51   #942
alengrosevic
Premium
Moj komp

alengrosevic's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Citiraj:
Autor alengrosevic Pregled postova
Imam jedno pitanje pa ako znate odgovor, bio bih Vam zahvalan da mi odgovorite.
Naime, imam Albatron 9600GT karticu i prije par dana, jednostavno je prestala davati sliku na ekran, samo je crno. Komp se boota, ali slike nema. S GTX260 radi komp ok, s 9600GT nema slike.
Sad posto je pod garancijom u Ve-milu, da li Unusmedia prihvaca garanciju za Albatron? Znam da je kolega uspio nesto rijesiti s njima, ali evo da provjerim prije nego saljem, da ne placam postarinu bez-veze ako ne rijesavaju garancije...

thnx!
eto da javim sto je u tjeku

Naime, prosli tjedan, srijeda ili cetvrtak sam poslao karticu na reklamaciju. poslana je preporuceno da se "ne izgubi". i danas ja njih zovem i pitam za reklamaciju, da li je zaprimljeno i u proceduri. Na to mi gospodin preko telefona kaze, "Karticu pod tim prezimenom nismo primili, nazalost". Ja kazem, pa kako je moguce, poslana je preporuceno, na vasu adresu, lijepo zapakirano s kontakt podacima. On kaze "ne znam, mi nemamo nista takvog, svi paketi koji su dolsi od 10 do 18 sati su zaprimljeni i sve je s njima u redu".
Meni je ta zadnja recenica malo sumnjiva bila pa sam odmah otisao do postanskog ureda da vidim da nije zapelo kod njih. I nakon pola sata cekanja, provjeravanja gdje je paket, uspostavilo se da paket nije preuzet, da je u postanskom uredu u zg i da ceka da ga netko podigne iz unusmedije. Oni imaju papiric i sve ali ocito od njih nitko ne preuzima pakete iz poste (ili cak i neke ne zele preuzeti?!?). I sto sad? paket ce cekati jos par dana na posti, vratiti se meni, ja sam popusio postarinu, i moram opet slati nekako karticu u Zg na reklamaciju!
Stvarno sam razocaran jer moram sve to opet nekako organizirati da oni prime paket u razdoblju od 10 do 18 sati, jer u suprotnome paket nece biti isporucen.
Ima li tko kakav pametan savjet kako to izvesti?

p.s. sorry za poduzi post
alengrosevic je offline   Reply With Quote