View Single Post
Staro 09.12.2010., 19:55   #28
A.J.
Premium
Moj komp

A.J.'s Avatar

Datum registracije: Dec 2006
Citiraj:
Autor raliSHA Pregled postova
Ja, zato i predlažem Velike, vrlo udobne za duže slušanje i vrlo dobrog zvuka, zahtjevaju zvučnu ili nekakav amp, malo su tihe spojene izravno na komp

edit: evo jednomg po meni realnog reviewa: http://www.head-fi.org/forum/thread/...0#post_2767157
ja imam HD595 spojene na laptop koji ima internu zvucnu.. kazees da je tiho kad je izravno spojeno bez amp-a?? e pa mislim da nije tiho kad moj cimer cuje sta slusam u svojoj sobi, a ima jos jedan hodnik izmedju nas..
manite se tih picajzlenja sa raznih reviewa.. isprobajte pa onda odlucite

Citiraj:
Autor MarKill Pregled postova
HD201 zvuce lose ako ne sjednu dobro na usi, ak ima lufta izmedju spuzve i glave/uha. Nema bassa i zvuk je jednostavno presvijetli.
U usporedbi s HD555 zvuk je prakticki isti. HD555 su vise immersive, covjek se moze moze bolje udubiti u glazbu, a i duplo su glasnije.
HD201 su mi cak bile udobnije
HD555 i HD201 se jednostavno nemogu usporedivat.. evo upravo opet isprobavam cimerove HD201 i bas mi nije neka kvaliteta izrade.. nisu udobne kao hd555 ili hd595.. ona "spuzva" je nekako plasticna...cimeru je malo pukla plastika.. ne sjecam se kako ali nije se bas morao potrudit da pokvari krhke su te slusalice... zvuk je lila.. prije sam ih isprobavao na cimerovom laptopu i njegovom pojacalu za gitaru i bili smo jako razocarani... puno se bolje cuje na mom laptopu nego kod cimera ali fali "gustoca zvuka" cini se ipak ovisi na cemu slusas kad su u pitanju te slusalice... ja bih na tvom mjestu definitivno preskocio hd201 i radije pricekao da skupis za hd555... jednom uzmes kako treba i miran si..

isprobao sam HD555 prije nego sam kupio HD595 i zvuk je odlican... daleko bolje od HD201.. sva 3 modela sam isprobao u trgovini spojeno na neki hifi sistem za isprobavanje slusalica..

evo slika da nebiste rekli da pricam u prazno skupljajuci informacije sa neta ili neke 3. osobe

mozda se pitat zasto onda nisam uzeo hd555 pa eto da odmah kazem... hd595 sam uzeo zbog nosaca
A.J. je offline   Reply With Quote