View Single Post
Staro 09.12.2010., 16:17   #1475
Thermaltake
1

Thermaltake's Avatar

Datum registracije: Dec 2005
Dal mi može netko objasnit ovo šta piše dole,neznam jel sam dobro skužio, znači ako ti je brzina umjesto tvojih 16Mbps koju plaćaš po danu 12-13 i pada,a navečer 8 il manja i stalno vrarira tokom cijelog dana ti moraš šutit i trpit tu sporost jel njih nije briga kolko korisnika ima u tvojoj zgradi koji su nakačeni na b.net i dijele brzinu sa istog segmenta ako sam ovo dobro skužio kako piše.

(1) B.net će osigurati minimalnu kakvoću Usluga, i to u pogledu razine napona nositelja signala i razlike razina napona nositelja i signala na izlaznim priključnicama (fizičkim priključcima), subjektivne ocjene kvalitete slike i zvuka, izvedbe izlazne priključnice, odnosno, priključaka (fizičkog priključka) i odnosa signal/šum i signal/intermodulacija, u skladu s hrvatskim normama.

(4) Prijenosni opseg/brzina pojedine Usluge B.neta je maksimalni prijenosni opseg/brzina koji je podložan promjenama ovisno o opterećenju mreže.

P.S

na mail da odgovore im je trebalo tjedan dana s tim da nebi ni odgovorili da nisam vjerovatno poslao oću dobit kakav odgovor na moje pitanje,katastrofa.

Zadnje izmijenjeno od: Thermaltake. 09.12.2010. u 16:41.
Thermaltake je offline   Reply With Quote