Citiraj:
Autor coconut
Pojavio se Google Nexus S mobitel kojeg izrađuje Samsung. U principu, radi se o još jednoj varijaciji Galaxy S (aka i9020). Datumi početka prodaje su 16.16. u US, a 20.12. u
EDIT: retoričko pitanje - zar nitko nije sposoban napraviti pošteni Android mobitel? HTC je shebao izvrsni hardver i kvalitetu izrade u Desire HD sa katastrofalnim S-LCD ekranom, a ovi sa p**darijama kao što su radio, HD snimanje i muljaža sa ekranima. Tragedija.
|
Imam Desire HD i mogu reći da S-LCD nije katastrofalan. Dakako da nije kao SUPER AMOLED ali nije baš loš, niti blizu. Rekao bih da je ekran sasvim pristojan.
Usput, nikad nitko od nas neće doživjeti "ultimativni telefon" da ima sve naj.. u datom dobu, jer jednostavno kompanije moraju stalno crpiti novac od klijenata a ne da naprave mob pa da im traje po 2-3 godine a da je top. To vrijedi ni za ostalu elektoroniku. Evo primjera: Samsung Galaxy S. Odličan mob, brz, perverzija ekran, ok kamera i fotić. Ali, izrada kao na mobu od 200 kn, (frend mi ima vezicu koju stalno drži oko ruke da mu slučajno ne padne mob), nema bljeskalicu, nema podršku za flash... I evo, par mjeseci, ko za vraga, dolazi novi Galaxy S koji ima bljeskalicu, malo kvaliteteniju izradu, ali, tko bi rekao.. samo za SAD i Aziju SUPER AMOLED ekran.
Moje osobno mišljenje je da svatko uzme skup karakteristika, osobni ugođaj (ako proba mob), dizajn i dr. te sve izvaže i kupi. Osobno kod mene je to bio hardver i kvaliteta izrade u Desire HD-u te HTC sense... ali da će se izdati neki novi smarthphone koji je savršen i ima "sve" mislim da to nećemo doživjeti. Da sam barem u krivu...