Citiraj:
Autor Mad_Duke
Ovo "Nemam namjeru shareati prijevode" je više nego bahato. Čisto zbog toga jer nisu njegovi.
|
Bas tako ...
Citiraj:
Autor Mad_Duke
@Zikky
AKo ti se da, daj pošalji poruku ovima kaj delaju XBMC da ako bi mogli napraviti funkciju koja bi imalo svoj dedicated gumb koja bi imala tri stanja (prilikom gledanja video fileova)
1. Normal
2. 16-235 -> 0-255
3. 0-255 -> 16-235
|
Ma pitao sam ja njih jos prosli mjesec

Doduse za implementaciju shredera po uzoru na MPC-HD. Sve u svemu nista od toga ...
http://forum.xbmc.org/showthread.php?t=40872&page=4
Citiraj:
Autor Mad_Duke
I da tebe pitam. Znaš možda da lio se može i kako sam odabrati koji codec za koji format koristit? Thanks unaprijed stari 
|
Ne mozes utjecati na to bar ne kroz standardne postavke. Ako ti je tolika tlaka interni player mozes kroz .xml konfigurirati bilo koji externi pa deri codece koje hoces. Ali tada vise gubis no sto dobijes.
Citiraj:
Autor Pupo
Gledao sam to, neke dijelove sam uspio riješit, za vikend ću se malo više pozabaviti. Inače, imaš od mene punu moralnu podršku za stvaranje boljeg tutoriala za XBMC 
|
Pupo, ja mislim da ne postoji problem kojeg se nismo dotakli u ovo topicu, prolistaj malo!
Citiraj:
Autor Pupo
Inače, ja nikad neskidam sa prijevodi online, uglavnom sve sa podnapisi.net/, eng bude odma ujutro (osim u zadnje vrijeme, nešto truju) a hrvatski kasnije tokom dana. Tako da ak ovaj odbija totalno, treba vidjeti s ovima iz podnapisa (ako već nema za njih)
|
Definitivno podnapisi.net su su najjaci. Od njih svi kradu