View Single Post
Staro 08.12.2010., 21:57   #386
Ziiky
Premium
Moj komp

Ziiky's Avatar

Datum registracije: Jun 2005
Citiraj:
Autor Mad_Duke Pregled postova
Ovo "Nemam namjeru shareati prijevode" je više nego bahato. Čisto zbog toga jer nisu njegovi.
Bas tako ...

Citiraj:
@Zikky

AKo ti se da, daj pošalji poruku ovima kaj delaju XBMC da ako bi mogli napraviti funkciju koja bi imalo svoj dedicated gumb koja bi imala tri stanja (prilikom gledanja video fileova)

1. Normal
2. 16-235 -> 0-255
3. 0-255 -> 16-235
Ma pitao sam ja njih jos prosli mjesec Doduse za implementaciju shredera po uzoru na MPC-HD. Sve u svemu nista od toga ...

http://forum.xbmc.org/showthread.php?t=40872&page=4

Citiraj:
I da tebe pitam. Znaš možda da lio se može i kako sam odabrati koji codec za koji format koristit? Thanks unaprijed stari
Ne mozes utjecati na to bar ne kroz standardne postavke. Ako ti je tolika tlaka interni player mozes kroz .xml konfigurirati bilo koji externi pa deri codece koje hoces. Ali tada vise gubis no sto dobijes.

Citiraj:
Autor Pupo Pregled postova
Gledao sam to, neke dijelove sam uspio riješit, za vikend ću se malo više pozabaviti. Inače, imaš od mene punu moralnu podršku za stvaranje boljeg tutoriala za XBMC
Pupo, ja mislim da ne postoji problem kojeg se nismo dotakli u ovo topicu, prolistaj malo!

Citiraj:
Autor Pupo Pregled postova
Inače, ja nikad neskidam sa prijevodi online, uglavnom sve sa podnapisi.net/, eng bude odma ujutro (osim u zadnje vrijeme, nešto truju) a hrvatski kasnije tokom dana. Tako da ak ovaj odbija totalno, treba vidjeti s ovima iz podnapisa (ako već nema za njih)
Definitivno podnapisi.net su su najjaci. Od njih svi kradu

CPU: Intel™ i5@3,0GHz & CM Hyper EVO 212+
MBO: MSI Mortal
RAM: Crucial DDR4 8gb
GPU: Gigabyte GF GTX 1050 ti
HDD: SSD 128gb + WD blue 1TB
RW: LG
MON: Acer 24"
CASE: Antec Fusion Remote Max
PS: Fortron 550w modular
KB+MICE: Logitech™ K800 illuminated & G500
NAS: Synology 210j WDred4TB
HEADPHONES:Bluedio t3 plus BT

TV: Philips 55pus7805
REC: DENON x1600H
ZVUČNICI: Q Acoustics = QA3050i, QA3010i, QA3090i
SUB: SVS PB1000
MEDIAPLAYER: CoreELEC @ BeeLink GT King

Ziiky`s HTPC (some kind of it) ... LINK na topic

Trenutno ništa ...

Moje njuškalo

Ne svađaj se sa budalom jer će te spustiti na svoju razinu i pobijediti iskustvom
Ziiky je offline   Reply With Quote