Autor deyooo13
- unutra je standardni 200mm naprijed (onaj megaflow, crveni), 110CFM (mada nisam ziher za tu brojku), a otraga je neko govance crno 120mm, nema nikakvih podataka, to svaki pošten vlasnik HAFa odmah odstrani
- ovaj 200mm predni se da namontirati i na gornju stranu da ispuhuje, to je dobra opcija i zamjeniti s 2x120mm, dobiju se posebni šarafi za te 120mm naprijed (neki dugi i uski, nista drugo nece proci). 2x120 moze ici i gore.
- sve ostalo oko kućišta je odlično, stvarno odlično, toliko je kompaktno i čvrsto da možeš drva cjepat na njemu (mislim, ko da je bitno jel čvrsto, ali nekako djeluje kvalitetno, nisu škrtarili)
-ventovi su bomba, jako tihi, 50CFM, 3 godine garancije, deklarirani na 300 000 radnih sati, montaža odlična s nekim push-pinovima. Uzeo 4 komada, 3 na ispuh, jedan sa strane za graficku...medjutim, u medjuvremenu sam odlucio ici na SLI varijantu pa ce mi ipak trebati veci propuh sa strane i iza, tako da cu gotovo sigurno 2 komada prodavati...ako ima zainteresiranih javite se - nisu uopce koristeni buduci jos uvijek slazem komp...
Za sva pitanja oko kućišta...pitajte...
|