View Single Post
Staro 08.12.2010., 01:45   #1161
deyooo13
Registered User

Datum registracije: Nov 2010
Citiraj:
Autor Sinac Pregled postova
Na bočnoj stranici MSI Hawk Talon Attack kutije imate bijelu naljepnicu na kojoj piše specifikacija proizvoda.
Meni piše:
912-V238-021
N460GTX HAWK Talon Attack
Inače, da ne bi bilo zabune, i obična MSI Hawk i Hawk Talon Attack bile su pakirane u iste kutije i izvana izgledaju identično. Razlika je bila samo u toj naljepnici i to je izazivalo dosta zabune, niste jedini koji su zazujali da li su dobili običnu Hawk karticu pa je MSI konačno odlučio napraviti novu kutiju na kojoj se dosta dobro vidi razlika između te dvije verzije.
"Stara" verzija kutije koja je još uvijek aktualna vidi se ovdje a "nova" koja bi se trebala pojaviti vidi se ovdje na lijevoj strani. Neka vas ne zbuni što se na staroj verziji kutije razlikuje naljepnica od domaće verzije, izgleda da svaka regija ima drugačije naljepnice sa specifikacijama.
Nadam se da sam barem malo razriješio vaše dileme...
to su iste kutije koje si pokazao...ovo dolje ispod "Triple overvoltage" je prozirna naljepnica na kojoj pise da je Talon...i jos uvijek se mogu kupiti i u jednoj i u drugoj kutiji kod nas (znam jer imam i jednu i drugu kutiju tj. SLI Talonki ). Bitno je samo ono sto ti pise na naljepnici sa strane, di je original naljepnica proizvodjaca...i moja kartica je uredno zapakirana, ima seal na foliji u kojoj je kartica, to je jedino bitno. Kutija ko kutija je otvarana naravno jer su u nju isle upute na hrvatskom od uvoznika (mislim da su iz 1999., pise kako pokrenuti drivere za WIN98)...

I stvrano nemam prituzbi na Instar, sve korektno, imaju jos par komada u ducanu cini mi se pa pozurite ko hoce...
deyooo13 je offline   Reply With Quote