View Single Post
Staro 08.12.2010., 01:25   #28
deyooo13
Registered User

Datum registracije: Nov 2010
mali update o ovom kućištu, Linksu i ostalom:

- da, nevjerojatno, ali cijena u Linksu je pala skoro 300kn i da, to je 912 PLUS verzija, kupio, provjereno...mislio sam da će ukrast ventilator ili poklopac ako su tako spustili, ali čudo, sve je unutra...svejedno, ne povlačim uvrede koje sam sasuo na njihov račun.
Isao sam na nekakav dvodnevni put u Beograd, i tamo sam ga vec planirao uzeti jer je tamo cijena 590kn, ali taman spustiše ovi u Linku dan prije tako da nisam.

- unutra je standardni 200mm naprijed (onaj megaflow, crveni), 110CFM (mada nisam ziher za tu brojku), a otraga je neko govance crno 120mm, nema nikakvih podataka, to svaki pošten vlasnik HAFa odmah odstrani

- ovaj 200mm predni se da namontirati i na gornju stranu da ispuhuje, to je dobra opcija i zamjeniti s 2x120mm, dobiju se posebni šarafi za te 120mm naprijed (neki dugi i uski, nista drugo nece proci). 2x120 moze ici i gore.

- sve ostalo oko kućišta je odlično, stvarno odlično, toliko je kompaktno i čvrsto da možeš drva cjepat na njemu (mislim, ko da je bitno jel čvrsto, ali nekako djeluje kvalitetno, nisu škrtarili)

- i da se vratim na Beograd, htjedoh tamo kupit jos jedan 200mm megaflow ali nije bilo na lageru pa sam uzeo ove Be Quiet 120mm:

http://www.be-quiet.net/be-quiet.net...websiteLang=en

ventovi su bomba, jako tihi, 50CFM, 3 godine garancije, deklarirani na 300 000 radnih sati, montaža odlična s nekim push-pinovima. Uzeo 4 komada, 3 na ispuh, jedan sa strane za graficku...medjutim, u medjuvremenu sam odlucio ici na SLI varijantu pa ce mi ipak trebati veci propuh sa strane i iza, tako da cu gotovo sigurno 2 komada prodavati...ako ima zainteresiranih javite se - nisu uopce koristeni buduci jos uvijek slazem komp...

Za sva pitanja oko kućišta...pitajte...
deyooo13 je offline   Reply With Quote