Tema: p2p, Hmmm...
View Single Post
Staro 19.01.2005., 01:16   #9
gospar
Faraon

gospar's Avatar

Datum registracije: Oct 2002
trenutacno sam na shareazi ponajvise zato sto je bez reklama i sto ima potpunu funkcionalnost bas je pravi freeware. dok limewire npr ako negdje neskines retail verziju u svojoj freeware verziji ima da ti namjerno usporava download dok nekupis retail. kazaa i ostali su uglavnom puni reklama i nepruzaju mnogo rezultata. kazaa lite bez reklama jer je lite, je bio pun pogodak u svoje vrijeme ali u zadnje na njoj nemogu naci puno rezultata. sa torrentima se nisam bas puno naskidao jer ako zelis skidati u isto vrijeme moras uplodati sto kod nas neide jer vladaju pederi iz HTa. tesko ide buduci da mi je upload jos uvijek sa 384 adslom, 6kb/s a kod torrenta sto ti je brzi upload dobijas brzi download znaci puska za nas na balkanu. sto se tice DC++ e to je pun pogodak downloadi lete i ima svega za pronaci. ali opet je tu kvaka serveri ti dopustaju konekciju samo ako i ti shareas i to uvijek traze neke ludacke cifre. tako se pripremi da imas pun disk svacim najamnje 20GB ali pozeljno 80GB da bi usao u najbogatije servere jer i ostali su morali ispuniti tu obvezu prije nego sto su se tamo spojili. ali ja se s DC++ nisam bas mnogo naskidao jer imam disk 20GB od cega mozes podijeliti recimo 10-15, onda si ionako zatrpan a i nemozes uci u bas bogate servere tako... opet treba kupiti veliki disk i napuniti ga raznim sranjima.

P.S nevjerujem da ce ti ovu temu zatvoriti jer jos nitko od nas nije spomenuo sto nebi smio. pametni mi, nas samo zanima kako cemo razmijenivati wallpapere
gospar je offline   Reply With Quote