Tema: Hi-Fi
View Single Post
Staro 07.12.2010., 13:37   #4466
Imagine
undercover
Moj komp

Imagine's Avatar

Datum registracije: Oct 2006
Citiraj:
Autor sasuke_the_king Pregled postova
mmm, preamp i izlazno ali za sada će bit ovako.
Nisam ti to spomenuo zbog toga jer je "bolje" več čisto zbog toga jer bi između mogao utrpat skretnicu gdje ona i ide.

Citiraj:
a ovo šta kažeš da sub nije u duhu hifija, kako kome. šta je tebi hifi ? :P ja samo želim kvalitetno slušati manje ili više kvalitetnu muziku. dali to bio alice cooper, judas priest, frank zappa ili prodigy, ostaje meni da odlučim
Ja ti rekao da sub nije u duhu hifija, huh?
Samo sam ti htio reči da stalno drqanje po potenciometru glasnoče jednog fr. dijela nije nimalo u duhu hifija kao što to isto nije drqanje po ton kontrolama za svaku pjesmu posebno. Stvari se slušaju onako kako su napravljene. Jebavanje muzike da bi ti bila slušljivija i više po tvom guštu u nekom trenutku ...to ti nije nimalo u duhu hifija

Citiraj:
glede ovoga na kraju - poanta priče je bila lakše upravljanje kontrolom glasnoće sub-a.
uvijek se mogu ustat i došetat se ili do sub-a, ili do pojačala i okrenut pot za bass kamo treba.
i nisam quotao, lakše mi je ovako, valjda ne smeta.
uh...

Citiraj:
Autor Swarm dude Pregled postova
Da, hmm, ne vidiš...A moglo bi se vidjeti u obliku bijelog dima. Kako bi to utjecalo na pre out s obzirom na to kako mora biti određeni teret na njemu (u rangu 10-50k oma), a spoji se stereo u mono?
Da mu ne riknu tranzistori u preampu...
Izlazi se mogu podijeliti, ali ne i spojiti...IMO bolje se ne igrati, nego napraviti jeftilen skretnicu i to je to...

o čemu ti ?

iz moje perspektive izgleda da se toliko hvataš lišča da ne vidiš da si u krivoj šumi.
Prvo ...opet o skretnici / Drugo ...po ovom bi reko čovjek da sam mu savjetovao da sub spoji Y kabelom.

Zadnje izmijenjeno od: Imagine. 07.12.2010. u 13:43.
Imagine je offline   Reply With Quote