Zanima me vasa iskustva sa kupnjom monitora u Linksu.
Naime kada sam kupio kod njih Samsung LCD logicno sam pitao uvjete garancije i mrtvih piksela.
Na to sam dobio vrlo iznenadjujuc odgovor da Samsung nema zero tolerance na sto sam reko ok ali mene zanima sto ako ja dojdem doma danas i upalim ga prvi put i vidim mrtvi piksel,da li mogu dobiti u tom slucaju drugi monitor na sto mi prodavac kaze ne zbog Samsungove politike bla bla
Onda logicno moje slijedece pitanje je ok mozete li vi meni sad tu u trgovini kod vas otvorit taj monitor i ukljucit ga prije nego odem doma? kaze prodavac da nemoze.
E sad vi meni recite jel tako svugdje ili? Mislim nije mi ovo prvi put da kupujem monitore i koliko se ja sjecam uvijek se priznavala garancija u slucaju da se odma pronadju mrtvi pikseli.
Inace kupovao sam u Linksu od prvih njihovih dana i mogu samo reci da su prestali biti ono sto su bili. ali to valda je nemoguce jer su se poceli siriti po hrvatskoj pa samo cekam kad ce se kod njih moci kupiti i pegla,perilica...
Mislim da se razumijemo oni su i dalje dobra ali vrlo skupa trgovina ali daleko je to od recimo tamo 2003 godine