Tema: Asus g73
View Single Post
Staro 07.12.2010., 11:17   #15
swordfish
aka: N.W.S.K. b_buha

swordfish's Avatar

Datum registracije: Jan 2006
evo ja ga kupio )), u maerici, dosao me 1315 dolara sa njihovim porezom, to bi jos mogao dobiti povrat ali mi se nije dalo sa tim tlaciti, pogotovo kad usporedim cijene doma. kupljen u best buyu, inace cijena bez poreza 1200$.. ovaj moj je sa 640 diskom, manjom rezom i i7 quad-om. ja sam preprezadovoljan. ne cuje ga se nista, ne grije se nista (u odnosu na gore spomenuti sony). sony bi se sav uspuhao i ugrijao sa 3430 (ili koja vec) grafom a ovaj nista. slika mi se ipak ne cini toliko losa jedino ono pozadinsko osvjetljenje ubija kad je crna boja ali za igre mi je mrak. cod 4 mi leti (cini mi se da je jaci od 8800gt sta sam imao u stolnom kompu). jedino eto malo je velik, mislim, cak i iza sarke ekrane ga ima jos koji cenat i fale mi posebne tipke za pojacavanje zvuka a ne ovo preko Fn-a.. kvaliteta mi se cini ok, sta ja znam, nisam bas imao neke bjesne laptope do sada. eto. morao sam se negdje pohvaliti, doma me ne razumiju..) pozz