Citiraj:
Autor dmd-0
nisam bas skontao jer sam preletio (imam malo vremena)..ali ak ti je u winsima cpu na 100%, najvjerojatnije je u driverima problem..
imao sam 6600agpejku i nije htjela raditi sa novijim driverima..morao sam stalno drzati neke stare..nekad je radila i s novima dok ne bih pokrenio neki film ili igru..
|
Instalirao sam drivere s CDa i s neta.
Ne znam bas da li je do drivera - svaki driver bi barem trebao dati sliku, a ne da monitor ode u stand by. I jos k tome grafa nekad nema slike (kad se mijenja nesto od komponenti).
Citiraj:
Autor kasko
Stavi novi BIOS, load defaults BIOSA, instaliraj drivere s cd-a od grafe po mogucnosti.
|
Odavno probao ccmos, load default, fail-safe, nista.
Isprobao grafu na slicnoj konfiguaciji, procesor gotovo isti, ploca isto nForce2 chipset. Jedina razlika je u tome da kad bi nesto od komponenti mijenjao, na EPOX bi se pokazala poruka Mode not supported, dok na ovoj drugoj (ECS) se monitor ni ne upali.
Citiraj:
Autor [GOW]Nec
Kako bi bilo da nam onda pročitaš šta kaže u trenutku beepanja..?
A druga stvar, kako misliš "ventilatora nema"? Šta, H2O, LN? Nikakvo hlađenje? Kvragu, ubodi bilo kakav vent za probu, možda je baš do njega.
|
Opet je ploca zabeepala, ovog puta isti tonovi, ali duplo sporiji ritam. Error code 25. Restart i sve je OK.
Za ventilator: napisao sam vec da je pasivno hladenje chipseta ploce. CPU ventilator je spojen na plocu, iako je prije bio spojen na potenciometar i nije bilo nikakvih problema.