View Single Post
Staro 07.12.2010., 02:00   #19
Computer_Modder
Premium
Moj komp

Computer_Modder's Avatar

Datum registracije: Jun 2009
Citiraj:
Autor dmd-0 Pregled postova
nisam bas skontao jer sam preletio (imam malo vremena)..ali ak ti je u winsima cpu na 100%, najvjerojatnije je u driverima problem..
imao sam 6600agpejku i nije htjela raditi sa novijim driverima..morao sam stalno drzati neke stare..nekad je radila i s novima dok ne bih pokrenio neki film ili igru..
Instalirao sam drivere s CDa i s neta.
Ne znam bas da li je do drivera - svaki driver bi barem trebao dati sliku, a ne da monitor ode u stand by. I jos k tome grafa nekad nema slike (kad se mijenja nesto od komponenti).

Citiraj:
Autor kasko Pregled postova
Stavi novi BIOS, load defaults BIOSA, instaliraj drivere s cd-a od grafe po mogucnosti.
Odavno probao ccmos, load default, fail-safe, nista.
Isprobao grafu na slicnoj konfiguaciji, procesor gotovo isti, ploca isto nForce2 chipset. Jedina razlika je u tome da kad bi nesto od komponenti mijenjao, na EPOX bi se pokazala poruka Mode not supported, dok na ovoj drugoj (ECS) se monitor ni ne upali.

Citiraj:
Autor [GOW]Nec Pregled postova
Kako bi bilo da nam onda pročitaš šta kaže u trenutku beepanja..?

A druga stvar, kako misliš "ventilatora nema"? Šta, H2O, LN? Nikakvo hlađenje? Kvragu, ubodi bilo kakav vent za probu, možda je baš do njega.
Opet je ploca zabeepala, ovog puta isti tonovi, ali duplo sporiji ritam. Error code 25. Restart i sve je OK.

Za ventilator: napisao sam vec da je pasivno hladenje chipseta ploce. CPU ventilator je spojen na plocu, iako je prije bio spojen na potenciometar i nije bilo nikakvih problema.
Computer_Modder je offline   Reply With Quote