07.12.2010., 01:50
|
|
Premium
Datum registracije: Sep 2008
|
Citiraj:
Autor tomislav_sb
@Zagorhac: obadva kabla spojena na karticu, to nije sigurno problem....
@D1viry: zaboravio sam napisati da sam na to prvo posumnjao, na Logitechovu bezicnu tipkovnicu i misa pa iskopao staru zicanu tipkovnicu i misa. Cak sam i promijenio sve USB utore ali nema pomoci...
Sutra kad dodjem do kompa cu pogledati jel ima sta u log-ovima i prekontrolirati RAM, ispuhati ga....
I, mala napomena u vezi Freezera, sto smatram velikim minusom.
Ventilator se moze okrenuti da puse samo prema grafičkoj kartici ili prema napajanju...
Po meni bi bilo puno efikasnije i bolje da se moze okrenuti u lijevo da puse van iz kucista...
EDIT:
Konacno dosao do kompa, problemi postali jos veci, uopce nije htio bootati windowse...
Izvadim van RAM-e, ispusem ih malo, pregledam kablove ali i dalje nista. Izvadim grafičku, pregledam njena napajanja, izvadim bateriju iz maticne... Ali i dalje ne boota...
Izvadim jedan keks RAM-a, upalim i radi bez ikakvih problema... Odma mi padne na pamet da ne valja ovaj drugi keks.
No međutim, vratim i njega, probam upaliti i sve radi bez problema...
Uopce ne razumijem sta se dogodilo....
Radi vec par sati, prevrtio OCCT bez problema prosao... Resetiran par puta... apsolutno nikakvi problema vise nema
|
Uvijek kad nakon duugo vremena vadiš grafulju ili ram ispoliraj kontaktne pinove od traperice da se zasjaje ko pseća muda  kroz vrijeme korištenja "stvori" se neki sloj koji radi probleme jer kad ponovo uštekaš. Pinovi nemaju dobar kontakt. Kako i zašto pojma nemam ali ovo prakticiram već godinama. Ako nemaš traperice pri ruci mogu pomoć i tange od cure/žene 
|
|
|