Citiraj:
Autor Alfa_R
Je li moguće platiti gotovinom ili karticom u vašoj poslovnici? Ako je, onda se slažem da to nije kupnja na daljinu.
Ako je prethodna uplata na račun, a samo preuzimanje u poslovnici to je kupnja na daljinu.
Obratite pozornost na podcrtano - bitno je kako je ugovor sklopljen, a ne kako je izvršen.
To smo već tu obrazložili zakonom i vi ga niste ni protumačili, niti odgovorili nekim drugim relevantnim kojim bi pobili isti.
|
Evo kako smo dobili odgovor iz inspektorata. Kupnja na daljinu je kada se ugovor sklopi izvan poslovnice firme. U ovom slucaju ugovorom se smatra racun. Racun izdajemo kada izdajemo robu ili saljemo postom. Ako uplatite virmanom ponudu i dodete kod nas po robu dobijete racun i robu i nama potpisete jednu kopiju racuna da ste preuzeli robu, ako saljemo overseasom dobijete robu i racun i "postaru" potpisete da ste preuzeli. Ako ste kod nas preuzeli robu i racun to se smatra kupnjom u maloprodaji jer ste imali priliku pogledati sta preuzimate, ako vam postar donese onda niste mogli pogledati sta preuzimate dok ne otvorite paket i u tom slucaju imate pravo vratiti robu nazad i dobiti povrat sredstava po zakonu i kao sta sam vec pisao za to ne naplacujemo nikakvu proviziju.
[QUOTE=GLAVATAR;1789647]
Citiraj:
Autor Protis
kako to da u tih 700-900 najprodavanijih artikala nemate niti jednu RAM memoriju?! a računalo bez toga ne moze uopce raditi
ako vam se nesto ne isplati, onda to nemojte raditi, a ne opravdavati losu uslugu malom zaradom, općenito vaš stav gdje vam je bitno samo uzeti novce, a kupca ko j*** smatram pogrešnim....nisam mislio na hgspot ( ko još uopće kupuje tamo? ja ne znam nikoga, što se mene tiče oni mogu imati zaradu i 5000kn kad tamo necu ici) govorim vam o drugim firmama MagazinRS, ADM, links i sl.
|
imamo memoriju samo nemamo 20 vrsta vec par koje se najbolje prodaju, ostale idu po narudzbi
da nam se ne isplati ne bi ni radili ali usluga ce sigurno biti losija nego u hg spotu jer kod nas trgovci nemaju vremena pola sata pricati sa kupcem i objasnjavati mu specifikacije i sta ja znam sta jer dnevno imamo oko 400 kupaca sto je oko 36 na sat, dakle oko 3 min po kupcu kod dva trgovca
postoje ljudi koji su spremni izdvojiti vise novaca u trgovini gdje ce dobiti bolju uslugu za 20% vecu cijenu i postoje kupci koji ce se radije informirati na internetu i kupiti kod nas po 20% jeftinijoj cijeni uz uslugu kakvu imamo
i takodjer smo svjesni da ce uvijek biti kupaca koji nece biti zadovoljni jer koliko se mi trudili uvijek ce se desavati greske i svaki dan od 400 kupaca 2 budu nezadovoljna ali posto je to 0,5% zadovoljni smo rezultatima
Po forumima uglavnom pisu nezadovoljni kupci jer ovi zadovoljni nemaju razloga pisati, ako kupim salamu u konzumu i sve je ok necu pisati na forumu da je salama bila super ali ako kupim pokvarenu onda ce biti prevaranti u konzumu prodaju pokvarenu salamu
Za sada su nas ocjenila 424 kupca i prosjecna ocjena je 4.0 sa cime smo vrlo zadovoljni i sto je jos bitnije zadovoljstvo kupaca je u rastu (prije par mjeseci je bila 3.6) tako da smatramo da dobro radimo
Tko radi taj i grijesi pa tako i mi, svaki dan nam se dogodi da nesto krivo narucimo ili zaboravimo ili ponekad kriva stvar dode ili drugi kolega proda nesto sta je rezervirano i slicne stvari i zbog toga imamo ta dva nezadovoljna kupca ali opet sa druge strane tu je tih 398 zadovoljnih
Ponekad su se dogodile neke stvari koje nisu trebale ali to nastojimo reducirati sto je moguce manje
Trudimo se imati najjeftinije cijene koje mozemo i nekakav nivo usluge, ne da budemo najbolji vec dovoljno dobri, uz takvu marzu ne mozemo imati prostor od 600 kvadrata i hostese i 10 milijuna eura robe na lageru...