Citiraj:
Autor Computer_Modder
Sto mislis, da li bi moglo pomoci da izvadim sve PCI kartice (TV/FW/USB/56k) ili to nema veze s time?
Isto se odnosi i na RAM. Da li ima ikakve sanse da bi, nakon sto izvadim koju plocicu rama, sve radilo bez problema?
|
postavljas glupa pitanja, ili namjerno zelis ici skroz kontra kako se radi.
kada imas neko sranje, nekakakv problem, pocupas sve sto ti ne treba, cak i namjerno pocupas i rame/graficku, samo da sistemac krene tuliti sto mu vec nedostaje. onda pikas redom dijelove, i gledas kako se komp ponasa. ako je do odredenog dijela radio kako treba, resetiras BIOS za svaki slucaj.
sve se to radi van kucista, negdje na stolu ili tabureu kako ja radim. palim ga preko serafcigera ili prekidaca kojeg sam si ovako napravio bas za paljenje ploce vani, i uvijek je jedan sistemac odmah tu negdje, ako zatreba.
tako da cupaj ova sranja koja garant ne koristis ni klinca, a pogotovo modemi hoce uzrokovati sranja. USB isto moze biti uzrok sranja, bracket, koliko god bilo smijesno jer je to zapravo - produzni kabel. ali sta jest - resetirao mi je jedan komp i bacao mu BSOD-ove......
uglavnom vadi sve to van, i spoji na neko normalno napajanje.
Citiraj:
Autor Computer_Modder
Malo OT, ali kad smo se vec dotakli te teme, koliko bi mogao dobiti za tu 6600GT? Naravno, ako je kartica u redu, a maticna zeza.
|
~120 kuna, mozda i 150 kuna, ali po toj cijeni idu malo teze.