Citiraj:
Autor jurbAs
Ja imam desire isto tako baterija tj trajanje baterije je kriminal ko da imam laptop a ne mob. ja kontam isto svoj downclockat ako je 100% sigurno da nesto ne zeznem. Jel mi to netko moze potvrdit kako se uz par poziva i malo neta moze dobit bar 2 dana?! Ali da je nacin 100% siguran da ne sj telefon. Ili mozda neka aftermarket baterija koja traje 2-3dana koja je osjetno jaca od ove slabasne 1400mAh Da ne moram stalno hodat sa punjacem u dzepu ili USB kablom.....
|
LG GT540 ima 1500mAh bateriju i na 2.1 Eclairu baterija uz intenzivno korištenje WLAN-a traje 24h.
Root-ao mobitel, stavio Overclock widget, postavio da se CPU spusti na 254Mhz (sa defoltnih 600) dok ekran ne radi, a dok radi da je na full brzini (ili 480Mhz, ovisno što trebam). Mobitel bi trebao to raditi sam, no očito mu power saver opcije nisu još dobro poriktane.
Dnevno prosječno razgovaram 10-20min, pošaljem 10-20 SMS poruka, WLAN je upaljen oko 30min (surfanje po netu + ako kad tražim neš po marketu od programa ili MSN/Skype), GPS rijetko kada no baš zadnji put kad sam testirao sam se nekih 4-5h igrao sa navigacijom i raznim programima koji koriste GPS (tipa speedometer).
Baterija je, kao što sam prije rekao držala 24h, sada sam dobio 3 dana otprilike bateriju (računam i noći jer ne gasim mob), a stvarno sam ga koristio više nego inače (dosta sam pričao preko Skypea i MSN-a). Stvarno se manje troši baterija jer ipak je valjda 80% vremena ekran ugašen. Inače koristim mobitel puno manje, pa tako mislim da mogu očekivati da će trajati i do 4-5 dana kad se prestanem stalno igrati po njemu (pod time ne mislim igre, jer to jedino ne radim na mobu, već stalno neš tipkam bezveze po njemu).
Nikakvih problema sa mobitelom nisam imao. IMHO, jedino što je negativno jest da se ekran malo duže pali kada se pritisne tipka (jedino zna nervirati kod dolaznih poziva, malo se duže čeka da se upali ekran i vidi tko zove).
EDIT:
Sad skinuo setCPU pa da vidim jel on bolji malo od widgeta. Vjerojatno je koliko sam vidio po pics-ima iz marketa.