View Single Post
Staro 06.12.2010., 00:16   #6
Computer_Modder
Premium
Moj komp

Computer_Modder's Avatar

Datum registracije: Jun 2009
Da, gotovo identican.
Prvi put se oglasio bezrazlozno (umejsto 1 beepa, poceo je taj tinu-ninu), reset i sve je OK.
Drugi i treci put nije bilo spojeno napajanje grafe (dogodi se, kad sam stalno vadio i stavljao grafu), a cetvrti put opet bezrazlozno.
Kondenzatori na ploci su u redu, napajanje koje je prije koristeno je redom: Codegen 300W, Frontier 400W (koje je meni jako sumnjivo, ostavio komp 10min i otisao u drugu sobu, dodem i vidim da se neonke i ventilatori neprestano pale/gase, nakon toga je radilo normalno 2 dana dok sam komp koristio u vikendici, stajalo je koji mjesec, izvucem van i stavim druge komponente, napajanje ne radi. Na "suho" bez icega normalno radi.), te nakon toga (u kucistu u kojem je trenutno) ovaj codegen 400W. S njim je sve uredno radilo, ali jedan dan kad sam upalio komp, kod POSTa imam dolje HW monitor koji je onda prikazivao sve 0.
Sto je bilo s plocom prije mene - pojma nemam. Vjerojatno je radila na nekim noname srotovima.

Jos cu isprobat kad dode tvoj aopen s njim, ali mislim da nema potrebe, ovo napajanje je cisto OK.

Sto mislis, da li bi moglo pomoci da izvadim sve PCI kartice (TV/FW/USB/56k) ili to nema veze s time?
Isto se odnosi i na RAM. Da li ima ikakve sanse da bi, nakon sto izvadim koju plocicu rama, sve radilo bez problema?

Malo OT, ali kad smo se vec dotakli te teme, koliko bi mogao dobiti za tu 6600GT? Naravno, ako je kartica u redu, a maticna zeza.
Computer_Modder je offline   Reply With Quote