06.12.2010., 00:01
|
|
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Citiraj:
Autor lajchi
I ja imam pitanje oko Linksa.
Uglavnom predao sam im bio disk na garanciju (samsung f4 250gb). Disk mi je prilikom bootanja restartao računalo (nije bilo do OS-a, jer je to radio kad nije bilo i ničega gore), eventualno bi tu i tamo uspio botati s tim diskom. Pošto imam 2 takva diska, a drugi nije imao taj problem sam i predao taj na garanciju s nadom da budem dobio novi. Probao sam disk na drugom računalu i bili su isti simptomi.
Disk je naravno kod njih bio ispravan, a kad sam ga pokupio morao sam im platiti 146kn za "Uslugu dijagnosite i logistike tvrdog diska". Kad se disk vratio, naravno da sam opet imao iste problem, a danas je totalno otišao, jer ga više neće prepoznati matična, znači diska ko da nema. Probao u drugom računalu i diska isto ne prepoznaje.
Uglavnom što mi je sad činiti i da li imam pravo na povrat tih 146kn pošto meni disk ne radi ni sada, a i prije nije radio. Bojim se sad da nekim čudom opet kod njih radi pa da ne moram opet platiti 146kn...
|
Neznam sta da radis ali i ja sam imao slicnu situaciju sa sharkoon misom, uglavnom lijevi klik je poceo stekat kad si brzo kliko(cod2) i naravno odnesem na reklamaciju i njima naravno sve radi kak spada, naravno htjeli mi naplatit "usluge dijagnostike" oko 100kn a cijeli mis je tolko vrijedio i nije mi preostalo nista drugo nego ostavit im ga u servisu i ne podici ga.
|
|
|