View Single Post
Staro 04.12.2010., 18:32   #1461
Hazz
Premium
Moj komp

Hazz's Avatar

Datum registracije: Jul 2010
Ti kažeš njima oš bnet, 3d carnet, taj i taj ruter, oni kroz par dana te nazovu, čovjek pita kolko metara ima od ulaza do televizora, dodu, postave ti kabel, postave ti razdjelnik da kabel ide na ruter i jedan tv, naštimaju ti ruter i to je to. Ti poslje možeš stavit još kolko očeš televizora na onaj izvod iz razdjelika koji ide na TV. Sad neznam kolko se plača, al ako si pod ugovorom, ništa ili 1 kn, ja nisam ništa plačao.. Neznam kakve su kvalitete ruteri al ja imam 2 ciscova modema i odlični su.. A vjerojatno su i ruteri, jer kolko čujem isto su ciscovi... Sad neznam kako če ti telefon spojit, ja imam modem i modem ima u sebi i za internet i za dva telefona priključak tak da telefon i net idu prek jednog uređaja. STB dobiješ u proširenom i dobiješ samo jedan uređaj, dode ti 30 kn mjesečno, s tim da na ostalim televizorima normalno gledaš osnovni paket bez potrebe za dodatnim uređajima. Animal planet ti ima prijevod, i večina programa makar oni rekli da nema... Pogotovo u proširenom, možeš izabrat više jezika i podnaslova... U proširenom dobiješ još puno programa kaj se bave znanošču i tak... Velika večina ima prijevod, makar pisalo da nema.. I još dobiješ u proširenom SciFi program, meni jedan od najboljih programa..

Zadnje izmijenjeno od: Hazz. 04.12.2010. u 18:38.
Hazz je offline   Reply With Quote