View Single Post
Staro 04.12.2010., 18:22   #1097
spawn
Premium
Moj komp

spawn's Avatar

Datum registracije: Aug 2004
Citiraj:
Autor Ivan007 Pregled postova
OK koliko sam skuzio doso je konacno unlock za Iphone....
Ja imam 3g i stvarno mi je dosta te 3310 nokije pa bi se rado ponovo vratio na Iphone koji mi je do sada skupljo prasinu....

Procito sam sva vasa uputstva ali me je jednostavno strah ponovo radit sam, jer sam se i prosli put tak zeznuo sto je rezultiralo 3 mjeseca bez mobitela...mozda bi ovaj put mogo pokusat ponovo ali me jednostavno strah da opet nekej ne updejtam pa da opet moram cekat....

Dakle trenutno sam na 3.1.3 a firmware mi je na 05.14.02...
Najbitnije stvar mi je navigacija na mobitelu jer bez nje neznam izac iz zagreba....vidio sma da je novi tom tom izaso i nadam se da za njega netreba 4.1....

Jer ima neko ko bi mi mogo otkljucat ajfon da mi radi na tomato? I ako je potrebno updejtat ga na 4.1 da mogu imat navigaciju na njemu?
Molim vas ako ne zelite tu da mi na PP javite...ja sam na pol puta izmedju Samobora i Zagreba...posaljite mi na pp cijenu i broj mobitela pa vas nazovem da se najdemo negdje ili dojdete kod mene na sok i kolace hehe

Hvala unaprijed
Dva posta prije tvog sam napisao da unlock radi ali je dosta ljudi prijavilo probleme s gps-om. Znaci ako ti treba gps,mozes riskirati i otkljucat ga i mozda ces imati probleme a mozda i neces. I to je to.
spawn je offline   Reply With Quote