Citiraj:
Autor Hazz
Ja imam 3 televizora spojena na isti kabel, još jedan koji je na digitalni STB posjen i još računalo koje ima i više nego 8 Mbps i odličan ping... I još digitalni prijamnik ima poseban modem za sebe za net.. Slika na analognom signalu je bolja nego taj opticarnet i max tv... i da jesi vidio kako izgleda STB od bneta ??? kako je mali, a ne vaše hrge koje koristite za maxtv. Ti možda imaš brz net, al zake, jer si blizu centrale pa moš imat.. Moj bratič je 1 km od centrale i ima jedva 3 Mbps... Toliko o parici... I bnet barem ima svoju infrastrukturu za razliku od optime koja koristi kabove od HT-a
EDIT: Da se nadovežem na tvoje iznajmljivanje modema.. Iznajmljuje ih zato jer su kvalitetni, a ne ko tscum da daje ona sranja koja se nonstop kvare i koja su totalno nepouzdana.. Imam isti modem več jedno 5 godina kolko imam net od njih i nikad problema, a u tom roku je jedan moj kolega promjenio njih 6... Ima max adsl...
|
ok sad mi je jasnije.
ali još uvijek:
1. kako izgleda instaliranje bneta u kuću?
uvođenje novih kablova, bušenje zidova, instaliranje novih uređajčića u tavan? koliko posla, koliko novaca, koliko žica, koliko uređaja, koliko prilagođavanja?
2. prilikom priključenja, morao bih dati 500kn za wlan modem ukoliko ne želim plaćati mjesečni najam 30kn za 3dcarnet?
3. je li digitalni prijemnik u osnovnom paketu ili se plaća dodatno i koliko? na njega se pretpostavljam samo 1 tv može nakačit?
4. ja nemam ni maxtv ni optitv i ne zanima me to dok se u programe ne ubaci nešto vrijedno spomena (osnovni paket) a ne ove realityshow pizdarije i fox crime, cinestartv programčići za lake filmiće i serijice.
-ima li na tom bnet tv-u išta u osnovnom paketu a da vrijedi? zanima me kvalitetan film (s titlom), kvalitetan sport (s ili bez komentatora razumljivih nama) i možda i najbitnije, kvalitetan dokumentarni i obrazovni program.
ima li na tom popisu programa išta što upada u ove kategorije gore?
vidim da imaju:
animal planet - zanimalo bi mog starog i bilo bi mu super ali -nema titlova
discovery - senzacionalističko lomljenje granica između ekstremnog sporta i preživljavanja u divljini ala onaj debil s rtl-a što ždere sve na što naiđe. opet - nema titl, dakle bezvrijedno.
ako se gdje varam, vi me ispravite i recite gdje je što kvalitetno i gdje griješim.
national geographic - e ovo je ok i mislim da bi bilo po volji svima, ali ne isplati mi se uzimat samo zbog par dobrih programa osim ako nisu baš TOLIKO DOBRI.
zone reality - ala discovery, pretjerivanje i napuhivanje svega i svačega od čega je samo djelić senzacija, a zbog tog pretjerivanja s vremenom postaje dosadno i odbojno.
via history - nikog povijest ne zanima, preskačem.
via explorer - moglo bi bit ok, al nemam pojma.
filmski: jedino cinestartv ali to je više holivudsko drljanje i mrljanje, ali ok, barem nešto od filmova što bi se možda isplatilo pogledati ima. tv1000, ne znam, po opisu se ne čini loše ali vuče mi na rtl i novu - repriza repriza repriza alert!
universal - bapski program.
ostalo je praznoglava zabava ili neupotrebljivo radi tog što nema titlova.
sportski: jedino sportklub. neisplativo radi samo toga, barem ja tako mislim a vi mi recite ima li na tom programu nešto senzacionalno dobro da bi se samo radi njega isplatilo uzeti bnet. ostalo je na engleskom i njemačkom.
zabavna kategorija nikog ne zanima,informativna ne, regionalna i lokalna također, dječji kutak, ni kutak za "odrasle" (moš mislit) nikog ne zanimaju, tak da ti svi programi navedeni tamo otpadaju kao razlog za uzimanje bneta.
da rezimiram:
-national geographic, via explorer možda
-sportklub
-cinestartv, tv1000 možda
gdje fulavam?
tolko o parici veliš?
mene ne zanima tvoj bratić ni netko treći, mene zanima moja situacija, a ona je što se trenutnog opticarneta tiče, jako dobra i ne želim ju mijenjati na nešto skuplje, upitne kvalitete i vrijednosti usluge.
pitanja sam postavio, nadam se da će mi netko odgovoriti barem na dio pa ćemo onda razmisliti isplati li se uzimati ili definitivno ne.
hvala unaprijed (a i unazad) na korisnim odgovorima.