View Single Post
Staro 04.12.2010., 14:13   #6473
BojanZD
Premium
Moj komp

BojanZD's Avatar

Datum registracije: May 2010
Citiraj:
Autor Neo-ST Pregled postova
Definicija timskog rada je - pomoći timu da postigne cilj, u ovom slučaju je to zadržati baze A, B, C ili koliko ih već ima. Iz iskustva znam da je malo kempera koji su korisni svom timu, ne znam kakav je Bojan pa neću govoriti, ali evo ti dva primjera korisnog kempera i kempera kojeg svi mrzimo:

Korisni kemper: kempa ali kada treba braniti mcom onda skida prijetnje i pridonosi uništenju/spasenju mcoma, spota neprijatelje, baca mortar gdje treba i kada treba, itd.

Beskoristan kemper: kempa, mcom gori ali to njega ne zanima, puca po neprijateljima, ali ne po onim koji idu armat/disarmat mcom nego nekim random, spota neprijatelje ispred sebe, a ne one koji bi mogli naštetit njegovom teamu ili uopće ne spota, baca mortar da počisti šumu, rješava parkirane tenkove sa c4, općenito radi sve nevezano za njegov tim, da li trebam dalje...

Tako se npr. zna desit da on puca po tenkovima jer mu je to zabavno dok njegov tim pokušava osvojit zastavicu C ili je obraniti, ali to njega ne dira nego on lijepo puca negdje nevezano za to. Ne govorim da Bojan to radi, samo pokušavam dočarati kako to u 90% slučajeva biva

EDIT: evo cyc napisao prije mene
Od 4 baze koje su na mapi-a ja sam na sredini mape, pokrivao sam 2 baze u 100%, znači niti jedan heli nije mogao preletit da se pješadija spusti meni iza leđa, niti se itko drugi probijao s vozilima i sl.
Preostale dvije baze sam imao na dlanu i pomagao timu max., što znači tukao neorijatelje, spotao..šta još možeš napravit za tim..
U normalnim okolnostima bi me ekipa brzo riješila,al potrefilo se da nisu mogli..hebiga.
Ipak sam bio korisni kemper.

Valjda ima i ostatak tima koji će na osnovu očišćeng terena i spotanja uspjet armat mcom iako se u ovom slučaju igrao RUSH.
Sve ovo naravno debelo ovisi o mapi,negdje je recon koristan a negdje bi trebali svi navalit na mcom i netko će proći.
BojanZD je offline   Reply With Quote