Definicija timskog rada je - pomoći timu da postigne cilj, u ovom slučaju je to zadržati baze A, B, C ili koliko ih već ima. Iz iskustva znam da je malo kempera koji su korisni svom timu, ne znam kakav je Bojan pa neću govoriti, ali evo ti dva primjera korisnog kempera i kempera kojeg svi mrzimo:
Korisni kemper: kempa ali kada treba braniti mcom onda skida prijetnje i pridonosi uništenju/spasenju mcoma, spota neprijatelje, baca mortar gdje treba i kada treba, itd.
Beskoristan kemper: kempa, mcom gori ali to njega ne zanima, puca po neprijateljima, ali ne po onim koji idu armat/disarmat mcom nego nekim random, spota neprijatelje ispred sebe, a ne one koji bi mogli naštetit njegovom teamu ili uopće ne spota, baca mortar da počisti šumu, rješava parkirane tenkove sa c4, općenito radi sve nevezano za njegov tim, da li trebam dalje...
Tako se npr. zna desit da on puca po tenkovima jer mu je to zabavno dok njegov tim pokušava osvojit zastavicu C ili je obraniti, ali to njega ne dira nego on lijepo puca negdje nevezano za to. Ne govorim da Bojan to radi, samo pokušavam dočarati kako to u 90% slučajeva biva
EDIT: evo cyc napisao prije mene