istina, ne isporuče deklariranu brzinu, na opticarnetu ti isporuče brzinu
veću od deklarirane
smeće je zato što je osnovni paket okljaštren do bola i nekvalitetan, još ako velite da je analogija u pitanju, pa kako to onda funkcionira u digitalno doba?
šta signal dolazi putem interneta i pretvara se u analogni?!?!
za to još nisam čuo, svašta.
nadalje, od filmskih kanala je samo cinestartv i još poneko smeće koje nema titlova, pa neće mi starci gledat filmove na engleskom i njemačkom bez titlova, koja korist od tih programa?
isto vrijedi za sportski dio programa koji bi mene zanimao, sve bez titlova, jedino sportklub imaju koji nije ni do koljena nečem iole kvalitetnom. ok ja kužim engleski ali moj stari i buraz baš i ne pa opet nema svrhe.
bitno da su pretrpali popis kanala svakakvim burgijama, lokalnim kanalima koje nitko ne gleda jer su smeće, regionalnim televizijama koje su isto to.
pa što onda plaćam tu popriličnu cifru? hrt1,2, novu, rtl i cinestartv plus sportklub??
moš si mislit da dam pare za to, ak hoću pogledat koju tekmu, pogledat ću na myp2p.eu i bok.
film ću skinut s torrenta spržit mu titl i pustit starcima sa usb-a.
ostali programi nisu vrijedni spomena, reality tv, csi miami tv (fox crime) i ostale gluparije, cmc -aaaaaahaaaaaaha, kako mi se sluša hrvatska muzika, lud sam za time.
bogme razočaranje od bneta.
pitaj boga kako taj strašni 8mbps internet radi kad se još i 2-3 tv-a nakače na cuclanje.