View Single Post
Staro 03.12.2010., 21:40   #1446
Vrga
Lalalallalaaaaaa

Vrga's Avatar

Datum registracije: Mar 2009
Citiraj:
Autor sirupdzija Pregled postova
http://www.bnet.hr/cro/3d/3dcarnet

zanima me taj jebeni najam modema, ko još u današnje vrijeme iznajmljuje modeme osim ovakve bagre
Iskon iirc?

Citiraj:
1. wlan modem jednokratno 500kn:
-je li to onda moj modem ili opet neke cake leže iza toga?
-vrijedi li tih 500kn i za 3dcarnet?
-ako neću htjeti uzeti modem kod njih nego kupiti na oglasniku, hoću li moći dobiti tu uslugu 3dcarnet?
Nop, moraš vratit kad raskidaš.
Da.
Ne možeš, radi se o kabelskom modemu, samo oni dijele i samo njihove pristaju spajat u mrežu.

Citiraj:
2. kakva je situacija s tom televizijom koju nude?
-je li u tu osnovnu pretplatu 192 kn ukljućena mogućnost spajanja više tv-a na jedan STB ili se to dodatno plaća?
-koliko tv-a maximalno?
-kakvu opremu dobiješ i koje su cake sa spajanjem?
-koja je kvaliteta slike i koja rezolucija?
Osnovni paket je analogija. Možeš sam priključak na više telki izvest, oni ti sam moraju osnovni provuć.
Prošireni paket je digitalija, dolazi njihov STB s njihovom karticom, jedan STB po telki, za svaki dodatni se još jedna pretplata plaća kolko ja znam.
Ak se uzme HD Start paket, dolazi HD STB koji je mnogo bolji od ovog koji s proširenim dolazi, kvaliteta slike na ovom običnom STB-u je standard DVB-C digitalija. HD STB podržava sve HD reze, al ovisi o kanalu koji emitira u full hd-u.

Citiraj:
3. telefon, kakva opet spika s najmom telefona?
vid ovo:
piše u cjeniku
+xtel flat 18kn mjesečno.
jel tih 18kn se plaća samo za one koji ne uzimaju 3dcarnet paket, ili plaćam i ja koji računam na 3dcarnet?
Ak uzimaš 3DCarnet, ne plaća se. Nema najma telefona, nego se radi o flat pozivima prema fiksnim svim u hrvatskoj.

Citiraj:
najjednostavnije me zanima sljedeće:
koliko bih ja platio priključenje, te mjesečnu ukupnu cijenu pretplate, svih najmova pizdi materina ako imam za spojiti
2 tv-a (ili 3 tv-a), stolni pc i laptop wirelessom, te želim 1 telefonski broj sa ispisom poziva i ako je besplatno, flat fiksnim razgovorima?
Znaš računat? Evo ti link, link na cijenik je na stranici. http://www.bnet.hr/cro/3d/3dcarnet

(naglasak, za spajat više od jednog kompa trebat ćeš router koji podržava PPTP sa automatskim dhcp-om. prošnjofaj malo po threadu za upute i detalje)
Vrga je offline   Reply With Quote